2777
2789
عنوان

فرداشب نامزديمه اما غمگینترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 53 پست
خالا یه زنگ بزن دلجویی کن راه دوری نمیره هدا رحمت کنه مادرت و خاله هم جای مادرته دختراش جای خواهرت ت ...

نمی تونم غرورم نمیذاره…خالم جای اینکه زنگ بزنه کار داری یانه دو روز مونذه به مراسمم گفت بیا منت کشی دخترام وگرنه نمیان

چه اومدنیه که باخط ونشونع

چه ربطی داشت؟از قبل دعوت شده بودن!!!

ولشون کن خوب کاری کردی حالت باید جای مادرتو پر میکرد باید کنارت می‌بود خیلی حرکتشون زشته 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونی اونام الان فکر کردن چون مامانت نیست نمیخوای بیان یا مثلن جایگاهی دیگه ندارن می‌دونی چی میگم ؟ بنظرم زنگ بزن بخلره ی باره دیگه بعد حالت احترامش بیشتره تازه نیان زشته جلو خانواده شوهر نمی‌خواد منت کشی کنی با چرب زبونی دو تا جمله بگو خودشون میان مثلن خاله شما تاج سری بابا این حرفا چیه بازم بینید میخواید بیاید قدمتون رو چشم نیومدین ام ک چی بگم خودتون باید جواب مامانمم و بدید 

(:A__•~•__M:)
نمی تونم غرورم نمیذاره…خالم جای اینکه زنگ بزنه کار داری یانه دو روز مونذه به مراسمم گفت بیا منت کشی ...

خواهش میکنم زنگ نزن لطفا لطفا 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

شرایط ایشون فرق می‌کنه حالش باید تو این روزها کنارش باشه نه اینکه بگه یا ب دخترم زنک میزنی یا نمیایم ...

میگه بهم دو روز زنگ زدن جواب ندادم 

باز دو روز وقت داشتم بازم زنگ نزدم 

هر کسی باشه فکر می‌کنه دوست ندارع بیان مراسم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شرایط ایشون فرق می‌کنه حالش باید تو این روزها کنارش باشه نه اینکه بگه یا ب دخترم زنک میزنی یا نمیایم ...

عزیزم من شرایطم از این استارتر خیلی بدتره من شخصا ب کسی یبار زنگ بزنم ج نده فک میکننم ازم خوشش نمیاد یانمیخادبامن رف تو امدی داشته باش اونام حق دارن نمیتونس برداره بگ کاردارم بعدن زنگ میزنم؟

زهرمار
اینا بهونشون بوده مطمعن باش خوب کاری کردی زنگ نزدی اتفاقا خوبه ادماروبشناسی خواهش ازت میکنم از این ب ...

چون مامانش فوت کرده فکر کردن دلش نیست اینا بیان اینم در نظر بگیر خب ... 

می‌دونی اونام الان فکر کردن چون مامانت نیست نمیخوای بیان یا مثلن جایگاهی دیگه ندارن می‌دونی چی میگم ...

اون خاله ای تاج سره و احترامش واجبه که تو این شرایط مادری می کرد نه زنگ بزنه که باید بیای از دلشون در بیاری وگرنه نمیان

اونم با لحن خط ونشون کشیدنی

عزیزم میگم شرایط بذی بودم نمیتونستمنامزدیم به اشتباع داشت بهم میخورد همش جنگ وگریه ودعوا بود چطور جو ...

عزیزم است میدادی بهشون مگ نمیگی خیلی باهم صمیمین ....حق دارن ناراحت شن ولی نیومدنشون زیاده رویع

زهرمار
چون مامانش فوت کرده فکر کردن دلش نیست اینا بیان اینم در نظر بگیر خب ...

عزیزم اژ یک ماه قبل تاریخ مراسمم بخاطر امتحان دختر ایشون عوض شده می دونستن

تمام لباس و ارایشگاه رو گرفته بودن

چه دل نخواستن و دعوت نشدنی!

اون خاله ای تاج سره و احترامش واجبه که تو این شرایط مادری می کرد نه زنگ بزنه که باید بیای از دلشون د ...

والا من دیگه حرفی ندارم بنظرم خودت. پاتو کردی تو ی کفش بگذر حداقل به حرمت مراسمت