2777
2789

این تاپیک مختص همسران و مادران خانه دار نیست و برای تمامیت خانم ها چه شاغل و چه خانه دار هست پس لطفا دعوا درست نکنید

سلام و عرض ادب اول این که بگم کار خانه اعم از نضافت پخت و پز و... در هیچ قانون و شرعی بعنوان وضیف خانم ها درج نشده و لطفا برای بحث در این مورد باید یک دلیل قانع کننده یا یک حدیث از یک شخص معتبر از یک منبع معتبر ارائه بدین سپاس گذارم

اما جدای از این بحث ها باید بگم که کار های خانه برای روان خانم ها مفید هست مثلا از قبیل بالا رفتن میتابولیسم و کاهش استرس و خیلی چیزهای دیگه که از حوصله تاپیک خارجه کمی عامیانه تر نگاه کنیم خانم هایی که کار های منزل و انجام میدن حال بهتری دارن من که احساس بشدت خوبی میگیرم از خرید کردن از غذا پختن وقتی وارد خونه میشم و میبینم خونه از تمیزی برق میزنه همه اینها حال بد و دور و به یه حال خوب تبدیل میکنه تمیز کردن منزل انرژی های بد رو دفع میکنه آب دادن به گلدون ها و تماشای شادابی ساقه و برگه هاشون به روح طراوت میده پیچیدن بوی غذا در خانه و به به و چه چه افراد خوانواده از بوی غذا (خانم عجب بوی راه انداختی ها!...  مامان این بوی چیه چه قدر خوبه امممم...) اسپری کردن خوشبوکننده هوا بعد تموم شدن جارو و گرد گیری حمام کردن و پوشیدن لباس های نو و خوردن یه لیوان نوشیدنی بعد از تموم کردن کارها تمامش به یک زن حس خیلی خوبی میتونه بده پس خودتون و ازین حس خوب محروم نکنید❤️

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون انگیزه گرفتم که دیگه با نگرش خوبی به کارای خونه نگاه کنم مخصوصا چایی بعدش☺️

عزیزم دقیقا چایی بعدش😁❤️

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

بنظرم درسته لذت عجیبیه وقتی با جارو برقی آشغالارو تمیز میکنی.من که کلی کیف میکنم.خونه برق میزنه حس قابل توصیفی دارم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
الان دعوا میشه با اینکه گفتی دعوا نکنید

دلیلی برای دعوا نیست هرچند میدونم بازم یک عده...😕

در مورد همه صدق نمیکنه 

به شخصه کارای فنی حالمو میسازه و کارای خونه حالمو بد میکنه

در نتیجه یکی برای کمک میان و ما هم به کارای مورد علاقمون میرسیم 🤩

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بنظرم درسته لذت عجیبیه وقتی با جارو برقی آشغالارو تمیز میکنی.من که کلی کیف میکنم.خونه برق میزنه حس ق ...

من چون تنها زندگی میکنم کارای خونم که تموم میشه بعدش کلافه میشم میگم وای حالا چی کار کنم میشینم تی وی نگاه میکنم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

منم تمیزی و مرتبی خونه رو خیلی دوست دارم. انجام کارای خونه مونم دوست دارم. ولی زیاااااااده. با بچه کوچیک همیشه باید درحال کار باشم. و باعث میشه به کارم و آموزش هام و بقیه برنامه هام نرسم. به شدت دلم میخواد کمکی بگیرم. ولی یه بار گرفتم حس خوبی نداشتم خانوم غریبه ای هرهفته بیاد و بره. احساس می‌کردم یکی داره وارد خصوصی ترین بخش های زندگی م میشه.

ولی واقعا نیاز به کمکی دارم:/

بنظرم درسته لذت عجیبیه وقتی با جارو برقی آشغالارو تمیز میکنی.من که کلی کیف میکنم.خونه برق میزنه حس ق ...

خیلی حس خوبی میده واقعا