2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10800 بازدید | 284 پست
نه خودت دعا بخون خودت ازخدابخواه من درکت می کنم ولی باز خوشحال باش که شوهرت کسی که دوسش داری پیش تو ...

اره تنها دلخوشیم اینه که سایش بالا سرمه واسه کور شدن جشم حسودا ی فامیل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا خسته شدم از دعا گرفتن یه عالمه مول دعا دادم بیفایده

همیشه چارقل و ایته کرسی رو بخون بعد هر نماز یه حصار خیالی بکش دور شوهرت خونت و خودتوبچت از صدتا دعابهتره

همیشه هم صدقه بده مخصوصا زنده جانی رو قربانی کن و گوشتش رو ب فقرابده زنده جان میتونه مرغ گوسفند گاو یا هرچیزی ک درتوانته باشه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
همسر من تحصیلکرده و ادم موفقیه اهل جر و بحث خاله زنکی و لجبازی نیست من جرات اینو ندارم مقایسش کنم یا ...

تحصیل کرده بودن چندان ربطی به سواد عاطفی و بلوغ روانی آدم ها نداره.ممکنه یکی دکتری برق داشته باشه ولی بلد نباشه از ناراحتیاش صحبت کنه وقتی ناراحته قهر کنه یا با بی‌تفاوتی طرفشو‌طرد کنه.

اون حتما انگیزه ی پیدا کرده که با شما ازدواج کرده شاید حس کرده ی‌تونه از یاد ببره.باید تو این مسیر بهش کمک کنی 

شما خیلی متکی به تحصیل و کار هستی و اینطور به نظر میاد که فکر می‌کنی موفقیت شغلی و تحصیلی تضمین کننده موفقیت عاطفیه این خودش یه خطای شناختیه 

پیشنهادم اینکه بیشتر رو خودتون کار کنید 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

جالب اینجاست رقیب عشقیش تو سایت همینجوری مینویسه😂

رقیب عشقی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آخی عزیزم اینطوری دلشو نشکوناسی فقط ناراحته و اومده درد و دل کنهما داریم با حرفامون بیشتر روح و روان ...

بله همددلی‌هم دردی درصورتیه ک طرف‌غمگین باشه ناراحت باشه از دست شوهره. نه کسی ک داره بهش تهمتم میزنه.  

parasoo1989@
بله همددلی‌هم دردی درصورتیه ک طرف‌غمگین باشه ناراحت باشه از دست شوهره. نه کسی ک داره بهش تهمتم میزنه ...

ببین از غم زیاده که از دست اون زن شاکی ام بس که بهم زخم زده تو این زندگی

نی نی سایت همه فمنیستن خب گناه شوهر من جای خودش این زنه باید بره بمیره چشم یه مرد دنبالشه با اینکه م ...

وااا!!! چون یکی میخوادش بره بمیره ؟!! چرا بمیره ؟!! مگه نمیگی شوهرت وضع مالی و موقعیت اجتماعی خوبی داره .. و بقول خودتم مرده دیگه و عیبی نداره براس . زنه جدا شه بیاد با کسیکه انقد دوسش داره . اینم ک هم مرده مهم نیی . هم میتونه پولشم داره . قانونم از تو حمایت میکنه !! میگه مرد هس حلاله براش !! همین .. ناراحتی نداره