2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48642 بازدید | 372 پست
تصور میکنم اگر یه درصد این قضیه برعکس بود و اون اینجوری جوابتو داده بود چی میشد اگر مردا هم مثل ما م ...

من نگفتم ک من مقصر نیستم عزیزم

ولی اگه اون یکم ارزش قایل شه برای حرفای من اینجوری نمیشه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم یا بچه ای

یا به بلوغ عقلی نرسیدی

ازدواج برات زود بوده

نامزد اگه ادم باشه میره دیگه بر نمی گرده

این چه لحن صحبت کردنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
😅آخه صبرم تموم شد

جدیدا ب این نکته رسیدم ک قبل اینک جنون بم دست بده چندتا نفس عمیق میکشم،حالمو بهتر میکنه

توام امتحان کن چون فکر کنم اگ دفعه های دیگه یهو اینجوری تکرار کنی اونم شروع کنه ب قهوه ای کردن تو

اره زیاد

هیچ وقت تو رابطه اسم جدایی و طلاق و این چیزا رو نیار 

به خدا قسم بدترین ضربه ها رو به رابطتون میزنه 🥲

اینجوری که شما باهاش حرف زدی حالا یه درصد فکر کن فردا بیاد بگه همه چی تمومه 

شما هم که فکر میکنم انقد غرور دارید که نمیگی هنوز دوست دارم 

اگر همه چی بهم بخوره دیگه شما تا آخر عذاب میکشید 

نمی‌تونید فراموش کنید 

تو عصبانیت هیچ وقت حرف اخرتو نزن 

کلا نظرم این هست که تو عصبانیت اصلا صحبت نکنید 

هیچ وقت تو رابطه اسم جدایی و طلاق و این چیزا رو نیار به خدا قسم بدترین ضربه ها رو به رابطتون میزنه � ...

خیلی خوشحالم ادمایی مثل شما هست ک میگه چیکار بکن چیکار نکن

ن اینکه بگن بچه

من به حدی تو خودم ریختم ک دیگه طاقتم تموم شده بود حرفای بعضیاتون واقعا دلگرم کننده بود باعث شد به خودم بیام ممنون عزیزم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

خداییش مشکلت چیه؟ بجا اینکه درست صحبت کنی از اینده قشنگ. این اراجیف چرت پرتا چی بودن اخرشم میگی مقصر حال بدم اونه😑

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏