2777
2789
عنوان

کوچیک بودم مامانم میزدتم همسرم الان میگه قطع ارتباط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 92 پست

عزیزم متنو خوندم و قلبم درد گرفت. یک پیشنهاد دارم. تو الان با ذهنت و گذشته ای که برات گذشته به راحتی نمی تونی راحت بشی و اینکه میگن ببخش آره خوبه ولی نمیشه به راحتی. همیشه خاطرات گذشته تو ذهنت مرور میشه. بهترین کار اینه که خودت بدونی که هیچ کاری نمی تونی بکنی با ذهن نمیشه از درد ذهن خلاص شد. خون به خون شستن محال است و محال. به نظرم نه تلاش کن ببخشی نه تلاش کن قطع ارتباط کنی. معمولی لحظه به لحظه زندگی کن فقط و فقط تو هوشیاری نگه دار این کینه و خشم و نفرتم از مادرم بیشتر از همه به خودم و خانوادم همسر و فرزندم لطمه میزنه شادیمو از بین می بره  خشم و نفرت باعث میشه برکت زندگیم کم بشه و برام اتفاقات خوبی نیفته. اینارو یک مدت فقط در آگاهی نگه دار ولی سعی نکن مادرتو ببخشی چون بدتر میشه فقط اگه خواستی به قول مولانا هر وقت مادرتو دیدی به این فکر کن عمرش تموم میشه و این طور نگاه کن که لحظه های آخر زندگیشه و داره بهت وصیت میکنه.. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یه روزی میشه که به خودت میگی کاش نمیگفتم

اگه روزی بخواد بیاد که طرف مقابل من از درد و رنج من برای تحقیر استفاده کنه، مطمئن باشین من اصلا توو اون رابطه نمیمونم. جدایی و طلاق رو عار نمیدونم

از طرف مقابلم به قدری مطمئنم که بعنوان همسر انتخابش کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصیحت برای چی؟؟ حقوق اولیه انسانی؟ تعریف پوشش برای من؟ مشکل وسواس و نجس و پاکی خودش اصلا فرضا من اشت ...

نخیر اینطور نیست .خب خودتون هم وقتی بچه دار شدین ووقتی با حرف زدن درست نشد شاید حرصت بالا بره ودست روش بلند کنی ولی نباید اصلا به همسرتون این چیزارو میگفتی هرچی باشه مادرته .من خودمم با کتک زدن مخالفم .ولی خب همیشه که مادرتون شمارو نمیزده 

فکر میکنم خیلی سختی کشیده استرس و اضطراب زیادی روش مونده ایم کارگاه ها و گروه ها کمک کننده هست

درسته مثل کینه مونده به دلم و هربار میبینمش به ذهنم میاد

اگه روزی بخواد بیاد که طرف مقابل من از درد و رنج من برای تحقیر استفاده کنه، مطمئن باشین من اصلا توو ...

اخه من خودم زمانی درد و دل میکردم ولی الان خیلی پشیمونم که وقتی بحثی پیش میاد با همون دردودل سو استفاده میکنن وتحقیر میکنن

نخیر اینطور نیست .خب خودتون هم وقتی بچه دار شدین ووقتی با حرف زدن درست نشد شاید حرصت بالا بره ودست ر ...

من ۵ ساله گربه دارم و شبایی هست که ۴،۵ بار بی دلیل من رو از خواب بیدار میکنه یا بدنم رو چنگ میزنه یا شده رو فرش دستشویی کنه که من مجبور شدم کل خونه رو بشورم. ولی حتی یکبار هم صدامو بالا نبردم

این که گربه ست. من حتی نمیتونم تصور کنم بچه‌مو تنبیه فیزیکی کنم

من ۵ ساله گربه دارم و شبایی هست که ۴،۵ بار بی دلیل من رو از خواب بیدار میکنه یا بدنم رو چنگ میزنه یا ...

خب هر کسی اخلاقی داره مادر شما هم اخلاقش بد بوده ودست خودش نبوده  .بخدا ادمها عوض میشن اخلاقاشون 

همسرم ادم خوبیه و همیشه پناهم بوده. مادر خودش فوت شده و خواهر ندارهپدرشم دخالت نمیکنههیچ وقت هیچ چیز ...

خدا رو شکر که همسر خوبی دارید .

من این مسئله را کلی گفتم این به یاد داشته باشید تو بزنگاه ها بلاخره ممکن شما برای. مادرتون ناراحت بشید اونوقت همسرتون شده تو دلش هم میگه 

یا کسی ممکنه شوهرش یا خانواده شوهرش باهاش بد رفتاری کنه و وقتی اعتراض کنه بگن ما که بهتر از خانواده ات بودیم ....