2777
2789
عنوان

کوچیک بودم مامانم میزدتم همسرم الان میگه قطع ارتباط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 92 پست
ممکنه تا وقتی مادرتون پشیمون نشه و نپذیره اشتباه کرده و ابراز پشیمونی کنه این دردو همواره به دوش بکش ...

اره عزیزم. اصلا مشکل همون زمان هم این بود که من نمیفهمیدم خب الان چرا مثلا برادرم میتونه بره توو کوچه بازی کنه من نمیتونم؟ دائم در حال جنگیدن بودم

اولین باری که پریود شدم قشنگ زنگ میزدم به بابام میگفتم درد دارم جگر بگیر با پد. بعد مامانم و عمه‌هام میگفتن وا تو حیا نداری؟

چرا باید از طبیعی‌ترین اتفاقی که توو بدنم اتفاق میفته خجالت بکشم؟؟؟ راه رو برای بقیه دخترا باز کردم

همسرم خیلی مهربونه هوامو داره و اصلا کنترلگر نیست. یه بار ازش پرسیدم برای امتحان کردن اگه مثلا توو اینستام عکس با بیکینی بذارم ناراحت میشی؟ جوابش این بود که اگه دلیلش این باشه که از من توجه کافی نمیگیری و از بقیه توجه میخوای اره ناراحت میشم. ولی اگه فقط یه عکس قشنگه که میخوای با دوستات به اشتراک بذاری یا کلا راه رو برای ازادی زنای ایران باز کنی به من ارتباطی نداره انتخاب خودته. توو همه ابعاد زندگی حامیمه و هیچوقت حس نکردم مقابلمه

البته من ادم بد زیاد دیدم توو مسیرم تا به این ادم رسیدم ولی ازش نگرانی ندارم.

اره عزیزم. اصلا مشکل همون زمان هم این بود که من نمیفهمیدم خب الان چرا مثلا برادرم میتونه بره توو کوچ ...

ماشاالله خدا برات حفظش کنه

خوبه شوهر خوبی مصیبت شده با وجود همچین مادری

دال مثل دوستت دارم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.