2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 8968 بازدید | 230 پست

ببخشید اینجوری میگما خب یه مقدارم ب اون فک کن من خودم مخالف فیلم دیدنو این چیزام ولی خب اونم جوونه راست گفته نیاز داره غریزه داره و این غریزه رو خداوند در انسان قرار داده خب چطور سرکوبش کنه بازم پسر خوبیه ک ب تو پیشنهاد نداده ولی این طور ک تو سخت گرفتی هم نیست جزئی از روند زندگیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا بیشتر کامنتا نظرات نابودم کردنمیخواستم کنار بیام اروم شم اتیشی ترم کردن ته دلمو خالی کردن

دیونه نشو

چیز مهمی نیس

اینقدر بزرگش نکن

همینایی ک نظرات منفی دادن و اتیشیت کردن

با خیلی از کارای بدتر از فیلم پو.رن نگا کردن شوهراشون کنار میان

مرد و غریزه داره اون نمیخواد بهت دست بزنه چون دوست داره و تو براش ارزشمندی 

میخواد مثل ملکه باهات رفتار کنه

ولی جوون هس اطراف و فضای مجازی شرایط و خیلی راحت کرده برای اینکارها

سرسنگین باش.

بگو باید پاک کنی سمتش نری

ولی فکر خودتو درگیر نکن چالش درست نکن تو رابطتتون

الان مردای مجرد ک هیچ زنای مجرد و متاهل هم نگا میکنن

اینکه یکی بگ من ندیدیم داره دروغ میگ صدرصد

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

این دوستمون راست میگه من نزدیک ۶ ماه تلگرامو باز نکردم ی دفعه باز کردم پر از این صیغه یابی ها بود اص ...

دقیقا این سر منم اومده 

و از این بدتر روبات تلگرام فارسی، به اسم من خیلی ها رو وارد این گروه ها کرده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
[QUOTE=365603371]وای خاک برسرم😭وای چه غلطی با اینکه کارش کاملا غلطه حتی اگه قبلا نگاه میکرده وقتی ...

بهش گفتم

حامله شم چیکار میکنی ماهای اخر گفت یا صبر میکنم یا خودارضایی

قلبم تیرمیکشه بقران

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ی چی میگم ناراحت نشو ایشون اعتیاد ب فیلم داره و هییییییییچوقتم ترک نمیشه چ بسا ممکنه بیشترم بشه ب خو ...

الان کاربرا گفتن حامله شی پریود شی بازم نگا میکنه

با خودم میگفتم نهههه

رفتم ازش پرسیدم گفت یا صبر میکنم یا فیلم میبینم ماهای اخرت

💔💔قلبم ب فنا رف

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
الان کاربرا گفتن حامله شی پریود شی بازم نگا میکنهبا خودم میگفتم نههههرفتم ازش پرسیدم گفت یا صبر میکن ...

من ک دارم بهت میگم اعتیاد ب دیدن و خودراضایی داره و هیچوقتم ترک نمیشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببخشید اینجوری میگما خب یه مقدارم ب اون فک کن من خودم مخالف فیلم دیدنو این چیزام ولی خب اونم جوونه ر ...

😭😭😭😭😭😭😭

کاربرا گفتن من رفتم ازش پرسیدم ک حامله شم چیکار میکنی

گفت ماهای اخر ک نتونیم

یا تحمل میکنم یا خودارضایی 

اخ خواهر اخخخح جیگرم سوختتنت

دیونه نشوچیز مهمی نیساینقدر بزرگش نکنهمینایی ک نظرات منفی دادن و اتیشیت کردنبا خیلی از کارای بدتر از ...

گفت ماهای اخر حاملگیت ک شد

یا تحمل میکنم یا خودارضایی 💔💔تففف ب زندگیم

الان کاربرا گفتن حامله شی پریود شی بازم نگا میکنهبا خودم میگفتم نههههرفتم ازش پرسیدم گفت یا صبر میکن ...

ببین پارتنرت آدم گرمیه دست خودش نیست که بخواد کنترل کنه یا کنار بیا و سعی کن درکش کنی نذار همیشه ببینه ولی

یا اینکه قید شو بزنی 

اگه خواستی  بمونی سعی کن تو این قضیه خیلی چک نکنی و پیگیر نباشی که اذیت نشی ولی خب طبق چیزایی که تعرریف کردی احساس میکنم آدم بدی نیست

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

بخدا بیشتر کامنتا نظرات نابودم کردنمیخواستم کنار بیام اروم شم اتیشی ترم کردن ته دلمو خالی کردن

سرم‌اومده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

گفت ماهای اخر حاملگیت ک شدیا تحمل میکنم یا خودارضایی 💔💔تففف ب زندگیم

شوهر من ماهای اخر یواشکی یکی دو بار خودارضایی میکرد یکی دو بارم موقع خواب یهو شلوارش خیس میشد

چون من از بوش بدم میومد نمیتونیستم نزدیک بشم

ولی همون مدت بود دیگ بعدش ندیدم چیزی

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍