2777
2789

سلام دوستان به دلیل ریزش مو شدید دکتر ساگی بدون ازمایش تشخصیص دادن هورمون مردانه بالاس محلول دست ساز و تونیک مصرف کردم ولی قرص دوتاستراید بخاطر عوارض ش نخوردم 😥کسی هست با محلول و تونیک جواب گرفته باشه من ۲۵ روز ریزشم بیشترم شده 

سلام منم ریزش مو شدید دارم مث‌ بارون‌ نمی‌دونم چی کار کنم😔 

دارم قرص هلث‌ بیوتی‌ میخوام بدون تجویز دکتر 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر و روغن و هله هولرو حذف کن. شبا زود بخواب. استرس نداشته باش. بعد از دو هفته ریزشت قطع میشه. با دارو درمانی بدنت تنبل میشه. بذار با زود خوابیدن هیپوفیزت فعال بشه هورمونات تنظیم بشن. البته هم مشکل از هورمونای فوق کلیوی میتونه باشه هم از تخمدان که دوتاشون از مغز دستور میگیرن. استرس هم هورمون dheaso4 رو بالا میبره پس مضطرب نباش. 

میتونی پیج niloofarpco یا یه همچین چیزی دقیق یادم نیست رو تو اینستا فالو کنی. خودش هم اختلال هورمونی و ریزش مو داشته با همین کارا درمان کرده. تو پستاش راهنماییت میکنه

هیرفیلر بزن . گرونه اما ج میده . منم ریزش هورمونی دارم و فقط این بهم ج میده

سلام دوست عزیز این دکتر گفت همه اینها تبلیغ ی مدت کوتاه تاثیر داره بخدا دیگه موندم چ کار کنم از ی طرفم قرص دوتاستراید خیلی قوی میترسم بعد متاهلی مشکل پیش بیاد 

بدون ازمایش که نمیشه اگر حالت سکه ای باشه یه چیزی وگرنه ازکم خونی وتیرویید هم میشه

سلام بله منم به دکتر گفتم چون انلاین ویزیت میکنه بهتر نیست ازمایش بدم گفتن دی تستسترون بالا ی موقع ازمایش نشون نمیده تو پوست سر منم تعجب کردم..گفت شقیقه خالی بشه هورمون مردانه بالا ..پشت سرو فرقرسر خالی بشه هورمون زنانه بالا..این ژن درمان طولانی مدت ژن از بین نمیره.دیگه نمیدونم 

سلام منم ریزش مو شدید دارم مث‌ بارون‌ نمی‌دونم چی کار کنم😔 دارم قرص هلث‌ بیوتی‌ میخوام بدون تجویز د ...

سلام عزیزم درک میکنم خیلی حس بدیه به نظرم پیش دکتر بری بهتر چون من خیلی از ویتامین هاو مکملهارو استفاده کردم جواب نداد😥

هیرفیلر بزن . گرونه اما ج میده . منم ریزش هورمونی دارم و فقط این بهم ج میده

هورمونی منظورت کسیت تخمدان یا بالا بودت هورمون مردانه ؟بعدچند جلسه جواب گرفتی چ کلینیکی رفتی  ممنون میشم راهنمایی کنی 

هورمونی منظورت کسیت تخمدان یا بالا بودت هورمون مردانه ؟بعدچند جلسه جواب گرفتی چ کلینیکی رفتی ممنون ...

تنبلی تخمدان دارم . من چند سال پیش زدم . عالی بود ‌ کلا ۴ تاهست . ماهی دو تا باید بزنی . تا چند سال هم اوکی بود . منتها باز شروع شده ریزشش میخوام دوباره بزنم . 

سلام 

اگه محلول مینوکسیدیل مصرف میکنی اوایل طبیعیه ریزش موهاتو بیشتر میکنه اما به مرور بهتر میشه و موهای جدید درمیاری. این پروسه با مینوکسی ۵٪ سه الی ۴ ماه زمان میبره پس صبور باش

سلام اگه محلول مینوکسیدیل مصرف میکنی اوایل طبیعیه ریزش موهاتو بیشتر میکنه اما به مرور بهتر میشه و مو ...

سلام عزیزم ۱ماه ریزش بیشتر شده  یعنی تا ۳ ماه صبر کنم تا ریزش قطع بشه؟؟؟

سلام عزیزم ۱ماه ریزش بیشتر شده یعنی تا ۳ ماه صبر کنم تا ریزش قطع بشه؟؟؟

بله مینوکسیدیل اوایل ک استفاده میکنی ریزش رو بیشتر هم میکنه و بعد بمرور بهتر میشه و موی جدید درمیاری