2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9007 بازدید | 230 پست
والله بعد ازدواج شاید مسافرت بری یا یه مدت قهر باشی اون موقع هم میخواد بهانه کنه نگاه کنه. پریود باش ...

وای توروخدا ته دلمو بیشتر خالی کردین😭💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم اگه میخوای باهاش وارد یه رابطه جدی بشی (ازدواج) بیشتر روش فکر کن این موضوع به هیچ وجه شوخی برد ...

وای خاک برسرم😭وای چه غلطی کنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بعضیارو درک نمیکنم که توپیدن به پسره دوستان متوجه نیستید تو چه جامعه ای و با چه شرایطی زندگی م ...

بخدا بیشتر کامنتا نظرات نابودم کردن

میخواستم کنار بیام اروم شم اتیشی ترم کردن ته دلمو خالی کردن

سلام.با اجازه از تمام مخالفین که در دنیای زیر برف سیر می‌کنند؛ اور ری‌اکت دارید. البته احتمالا سن و ...

بنظر شمام قابل بخششه اره؟

اخه قول و التماس و گریه و کلا سعی کرد بفهمونه تکرار نمیکنه

نباید ب این سادگی میگذشتی

بخشیدم ولی بهش گفتم یادم میمونه 💔اخ قلبو

بابا بسه دیگه چقد تو ضعیفی اخه اسی اون پسره هوس باز لیاقت اینهمه استرسو نداره بزار بره گمشه😐😐😐

اخه تو شوکم همه خوبیهاشونو میگن بس ک سر به زیره خیلییییی 

ولی الان...

[QUOTE=365603371]وای خاک برسرم😭وای چه غلطی  با اینکه کارش کاملا غلطه حتی اگه قبلا نگاه میکرده وقتی وارد یه رابطه میشی باید بذاری کنار 

به نظرم یه فرصت بهش بده ولی دیگه نباید نگاه کنه 

شما ام به این زودیا وا نده ولی راجبش باهاش صحبت کن منطقی نه با قسم و قرآن

اخه تو شوکم همه خوبیهاشونو میگن بس ک سر به زیره خیلییییی ولی الان...

اتفاقا از این سر به زیرا باید فرار کرد فقطططط🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

💔💔💔💔تعداد کانالا خیلییییی زیاد بود😭دلم میخواد بمیرم فکر نمیکنم همچین چیزایی ببینه

ی چی میگم ناراحت نشو ایشون اعتیاد ب فیلم داره و هییییییییچوقتم ترک نمیشه چ بسا ممکنه بیشترم بشه ب خودارضایی و اینا ختم شده پس بهتره اگر قصد ازدواج دارین بیشترفک کنی.

اینو دارم ب عنوان کسی میگم ک ده ساله باهمچین مردی زندگی کردم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عامو تلگرام، روبات خودش آدم ها رو عضو کانال می کنه 

فقط باید اجازه دعوت به گروه رو ممنوع کنه تا دعوتش نکنند 

و اگر تلگرامش فارسی هست، اصلی رو نصب کنه وگرنه با اسم خوذشم دیگران رو عضو اون گروه ها می کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چقدر بد شدن اکثرا مردا ،اصلا حس بد میگیرم از همشوووون...یعنی واقعا مردی هس که خوبه خوووب باشه الان خ ...

اخرین مرد خوب هادی ذوالفقاری بود که ۲۰۱۵ مرد😂✌🏻

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com