2777
2789
عنوان

پارسال این روزا🙈😅

90 بازدید | 0 پست

صدای چرخ خرید ی دختر خیره کننده و تودل برو و ترو فرز😉😉🙈🙈 از دور ...

نگاهای چپکی وبا جذبه و جدیت تمام شما 

سرمو اوردم بالا شما رو دیدم😍😍 واووو چه اقای جذدذابییی🙈🙈🙈

عزت و احترام قصاب و شاگرداش😂😂 چاخانای من که به خیال خودم باعث میشه قصاب تخفیف بده😅😅 نگو ای دل غافل شما کامل باخبری من برای خرید گوشت میام بازار و اینا از قبل برنامه ریزی شدست و من از همه جا بیخبر که شما کل شجرنامه زندگی منو از چندین ماه قبل کشیدی بیرون😂😂😂

تا چند ماه حتی جرات نمیکردم به شما سلام بدم وقتی از بغلتون رد میشدم دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم توش حتی جرات نمیکردم سرمو بیارم بالا🙈🙈🙈 وقتی سوار تاکسی میشدم تازه جرات میکردم از دور شما رو ببینم و قندددد توی دل من اب میشد😍😍 بعدش بعد از کلی ماجرا و مصیبت من تازه جرات کردم به شما سلام کنم😂😂😂 شما دیگه حسابی کفری شده بودی از اینکه من سلام نمیدم منم فکر میکردم اگه به شما سلام بدم بعدش دیگه ممکنه زنده نمونم 😂😂 با کلی سوتفاهم تازه فهمیدم اتفاقا شما بر خلاف ظاهر جدی و خشنتون قلبی مهربون و پاک دارید و من زودتر از اینها باید یخم اب میشده و زبون باز میکردم🙈🙈🙈🙈 الانم با کلی محدود کردنای شما که هم برام عذاب اوره هم لذت بخش فقط خدا میدونه سال دیگه که میشه دومین سالگرد اشناییمون چی پیش اومده برای هردومون😍😍

من تسلیم خدا هستم و هر چی پیش بیاد قطعا خیره

خدا شما رو برای من حفظ کنه 💕🙏🙏🙏

من تا اخر عمرم و اینکه هر چی پیش بیاد همیشه خاطرات و لحظات شیرینمونو گلچین میکنم و ازش یاد میکنم😍😍💓 وارد شدن شما به زندگی پر از ماجراها و روشن شدن خیلی از حقایق بود که چندین سال برام مبهم بود و شما خیلی برام خوش قدم بودین و من همیشه حس خوش قلبی و پاکی از شما دریافت میکنم نمیدونم چرا هیچ وقت نشد شما رو از قلبم بیرون کنم و میدونم این حتما حکمتی داره چون شما مرد مومن و باخدا و پاکی هستین💓😍😍

دوستون دارم علاقه قلبی من به شما فراتر از این حرفاست 🙈🙈 هر چی که پیش بیاد بین ما در اینده اینو بدونید من جز خوبی از شما هیچی ندیدم و نخواهم دید😍😍 خداحفظتون کنه دست پدرو مادرتون رو میبوسم از خدا تشکر میکنم که تو این دنیای فیزیکی شما رو ملاقات کردم و اگه خدا بخواد مال هم بشیم من به طور ویژه ای از خدای خودم سپاسگزارم بخاطر وجود شما تو زندگیم💓🙈🙈🙈

من به روزهای روشن ایمان دارم❤