2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 8993 بازدید | 230 پست
تو‌ تلگرام خود ب خود عضو میکنن من سال تا سال چک نمیکنم چند روز پیش باز کردم دیدم صیغه یابی و فلانو😑 ...

تو سیو مسیجش

عکسو فیلمای جند.ه بود

اخ خدااااا💔💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سیو مسیجشعکسو فیلمای جند.ه بوداخ خدااااا💔💔

اها فکردم فقط چنل بوده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میتونم بگم ۹۹درصد مردا میبینند.حتی یواشکی که شما متوجه نشید.فقط موندم چرا این همه کانال داشته.یعنی ی ...

خیلی وقت بود نگاه نکرده بود همشون بالای 1کا پیام داشتن

ولی سیو مسیجش

عکسای زنای خراب😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
💔💔💔💔تعداد کانالا خیلییییی زیاد بود😭دلم میخواد بمیرم فکر نمیکنم همچین چیزایی ببینه

تلگرام منم اینجوریه پر از این کانالای اشغاله با اینکه من اصلا هیچکدوم رو باز نکردم و پاک کردم یبار باز همشون اومد اه مسخره ها

متاسفانه کسی که اعتیاد داره به این چیزا تا آخرش همینه و خوب نمیشه

💔💔وای نه 

میگه بخاطر توعه همه نیاز دارن نمیخوام نیازم باهات برطرف شه ازت سواستفاده کنمبخاطر همین خودم خودمو ار ...

راس میگ پسرا مث دخترا نیستن بخان یا نخان باید ارضا شن وگرنه اذیت میشن ولی خب اینک فیلم ایناش اماده بوده تایید نمیکنم

من هیچی نمیتونستم بگم😭😭😭رگای مغزم حس میکردم منفجر میشنمیگفت نمیخوام فکر بد کنی در موردمنمیخوام از ...

عزیزم:)))

میدونم الان خیلی حس بدي داري 

اما چیز عجیبی نیست 

دیگه اکثرررر پسراي الان درگیر پور.ن و ... هستن 

هیچ هیچ نباشه پاک ترین پسرم باشه ممکنه یکی دو بار سمتشون رفته باشه...

اما بنظرم همین که اینطور گفته یعنی خیلی دوست داره 

نمیخواد بخاطر نیازش بهت دست درازی کنه...

سعی کن باهاش حرف بزنی 

و بهش بگی که خوشت نمیاد درگیر همچین چیزایی باشه 

میدونی من به شخصه دوست ندارم شریك زندگیم درگیر همچین چیزي باشه حس میکنم توهین به خودمه 

ولي شما هنوز بهم نرسیدین یکم میتوني روش کار کنی حداقل مطمئن بشی در اینده همچین چیزی نباشه

جلو مامانش؟!

اره

من پشت نشسته بودم اومد درو باز کرد ب پام افتاده بود ببخشید غلط کردم

ناراحت نباش نیمه پر لیوانو ببین اینک الان فهمیدی خدای نکرده ازدواج میکردی باهاش بعد میفهمیدی چ

💔💔اخه گفت بعضی وقتا نگاه میکنم

همه کانالا بالای 1 کا پیام سین نزده داشتن

نمیدونم نمیدونممممم چ غلطی کنم

تلگرام منم اینجوریه پر از این کانالای اشغاله با اینکه من اصلا هیچکدوم رو باز نکردم و پاک کردم یبار ب ...

تو سیو مسیجش عکس جند.ه داشت

راس میگ پسرا مث دخترا نیستن بخان یا نخان باید ارضا شن وگرنه اذیت میشن ولی خب اینک فیلم ایناش اماده ب ...

الان چ تصمیمی بگیرم😭

کانالای تلگرام که خودش میاره هرچی پاک میکنی باز میاد توشم چیز خاصی نیست همش تبلیغاته

تو سیو مسیجش عکسای خراب داشت