2777
2789
عنوان

شمام کریسمس جشن میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 64 پست
ما نوروز رو داریماصالت مون رو حفظ‌ کنیمجشن های باستانی ابران رو بشناسیم اما برای تجربه کلیسارفتن هم ...

اونارم جشن میگیرم اگه اینارو میگیرم معنیش نیس که اونا رو نمیگیرم  امضام ببین 

من بیشتر از چیزی که فک کنی وطن پرستم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

هنوز در اون حد روشنفکر و باکالاس نشدیم 

البته ما خودمون خیلی فرهنگمون غنی‌تر و اصیل‌تره‌ و ترجیح میدیم جشنای‌ خودمون رو انجام بدیم تا غربی‌ها 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوروش: من برای تو جوک هستم 🗿

اتفاقا رویکرد مردممون در قبال ایران باستان و کوروش و زردشت و... هم عمدتا به جای اینکه مبتنی بر آگاهی باشه، بر تقلید و مقبول افتادن و حرکات نمایشی استواره!

ما مردمانی عاشق کوروش!

ما قوم در تاریخ جا مانده!

جدا کدام از ما فقط یک بار،

یک خط از آن تاریخ را خوانده؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

اخه چه جذابیتی داره جشنی که جدیدا تو ایران باب شده نه ریشه در فرهنگ ما داره نه خاطره  ایی ازش داریم ما خودمون جشن های ملی زیادی داریم جشن ویلدا و عید نوروز رو جشن نی گیریم ،شب یلدا همیشه سنگ تموم می ذاریم  ولی اخه کریسمس مردم عجیبی داره ایران 

اخه مسیحی هستیم؟ غربی هستیم ؟ این چیزا قشنگه برای خودشون ، مگه اونا یلدا و نوروز رو جشن می گیرن؟ همینه که میگن جهان سوم دیگه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نه ما برا چی جشن بگیریم😁

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج