2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9740 بازدید | 232 پست
اره قشنگگگگ گردن گرفتگفت منت دستمو میکشم اما به خودم اجازه نمیدم بهت دست بزنم

این یا به شدددت عادت کرده همش میبینه نمیتونه دست بکشه ...

یا دوستت داره احتمالا واقعا داره راس میگه دیگه ،نمیخواد بهت دس بزنه تا وقتی ازدواج کنین😂😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یا به شدددت عادت کرده همش میبینه نمیتونه دست بکشه ...یا دوستت داره احتمالا واقعا داره راس میگه د ...

خیلی کم نگاه میکنه چون کانالا 1 کا پیام نخونده داشتن

بخاطر همین حرفش ک گفت دوس ندارم بهت دست بزنم باورم شده ولی حس خیلی بدی دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
شما با همين ديدگاه متاسفانه مرد خوب وارد زندگيت شايد نشه من به جرات ميگم اطرافم مرداي خوب كم نديدم !

اطراف ما هم همشون خوبن

ولی کسی از گوه کاریای باطنیشون خبری نداره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
الان خدا می‌دونه چه فشاری رو داشت جلو مامانش تحمل میکرد

همش میگفت گوه خوردم غلط کردم بخدا دیگه تکرارش نمیکنم 

اره قشنگگگگ گردن گرفتگفت منت دستمو میکشم اما به خودم اجازه نمیدم بهت دست بزنم

عه چ حوصله ای داری اسی سیفون این ادمو بکش باعرض پوزش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

تو‌ تلگرام خود ب خود عضو میکنن من سال تا سال چک نمیکنم چند روز پیش باز کردم دیدم صیغه یابی و فلانو😑😑 شوهرم انقد چک نکرده بود همه کانالاش صیغه یابی بود با کلی حجم پیام

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عه چ حوصله ای داری اسی سیفون این ادمو بکش باعرض پوزش

💔💔💔با حرفاش نابودم کلا

میتونم بگم ۹۹درصد مردا میبینند.حتی یواشکی که شما متوجه نشید.فقط موندم چرا این همه کانال داشته.یعنی یکیش هم کمش بوده؟؟؟یجور اعتیاده متاسفانه.باهاش قهر کنی هرکس دیگه هم بیاد تو زندگیت اونم همینه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

متاسفانه کسی که اعتیاد داره به این چیزا تا آخرش همینه و خوب نمیشه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت