2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساس شده م یا حق دارم

201 بازدید | 40 پست

شوهرم از لحاظ مالی خیلی ب پسرش(از زن قبلیشه نوزده سالشه الان) سرویس داده و میده 

تا جایی که گوشی صد ملیونی براش خریده

خونه براش پیش خرید کرده و همه قصد و...شو خود شوهرم میده و ماهیانه حداقل شش میلیون بش میده و...

ب منم نهایت پنج میده ماهی

هر فصل هم سه بم میدهخبرای لباس

بنظرتون کم نمیده بمن؟

خواهرم میگه ب تو کم میده وقتی داره اینقدر برای پسرش برای تو هم باید بیشتر خرج کنه و بده

درامدشم ماهی ۵۰/۴۰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه والا به شما کم نمیده 

چندین ماهه مشکلتون اینه و تاپیک خییلی دیدم

میدونی شما توقع داشتی قید بچش بزنه الان دیدی نه ازین خبرا ک نیست هیچی خرج بچش هم میکنه برای همین هم خودت هم خانوادت هی دنبال بهانه گیری هستین...

وگرنه ماهی 5 تومن میده خرج خونه ام میده دیگه اینقدر مغلطه ک شما میکنی نداره

قطعا بچش الویت اصلی زندگیشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرشه و زندگیش بهم خورده طبیعیه بخواد با جبران کردن بحث مالی بخواد زندگی از دست رفته پسرشو جبران کنه 

توهم اگر نیازات راه میوفته و حالت خوبه به وضعیتت به حرفای خواهرت توجه نکن اما اگر نیازت بیشتره ازش پول بگیر

مطمئن باش اگر مادر اون پسر توهم بودی بازم به فکر خرید خونه به پسرش میوفتاد

کمه اولویت اولش باید تو باشی بعد پسرش

کی گفته ؟؟؟؟

شما وقتی بچه دار میشی الویت اولت باید بچت باشه

زن و شوهر خودشون انتخاب کردن باهم ازدواج کنن ولی بجه با خواست ما دنیا اومده...

وقتی با یکی ازدواج میکنی ک بچه داره باید بدونی اون مرد یا اون زن باید صد خودشو برای بچه بزاره 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خب چکار کنه اون پسر بعدا باید تشکیل خانواده بده 

اگر کمکش نکنه میگه بابام رفت زن گرفت کم ما گذاشت 

شوهرت رو لای منگنه نزار اگر به غیر لباس و اینا خونه و ماشین هم داری کوتاه بیا 

چون از اول می‌دونستی شرایط رو بعدم هر چی اون آقا قبل اومدن شما داره مال اون پسره اگر بعد اومدن شما صاحب چیزی شد شما هم سهم میبری 

من مادر بزرگم که فوت شد پدربزرگم تمام مالش رو صلح کرد بین بچه هاش چیزی بع زنش نداد گفت اگر بعد این چیزی جمع کردم به توام میرسه قبل تو برای بچه هامه

کی گفته ؟؟؟؟شما وقتی بچه دار میشی الویت اولت باید بچت باشهزن و شوهر خودشون انتخاب کردن باهم ازدواج ک ...

اولویت اول باید همسر باشه طبق حرف همه روانشناسا اما بچه مراقبت بیشتری میخواد 

اینا از هم جدان 

و بحث مالی هم فقط نشونه تو اولویت بودن نیست بنظرم

داره واسه شما تامین میکنه کم که‌نمیزاره یا بگه ندارم واست خرج نکنه ولی واسه پسرش خرج کنه 

به شماهم داره میرسه 

ولی عزیزم اینو همیشه یادت باشه هر آشنایی دوست نیست و قصدش کمک کردن به شما نیست خیلیا با یه حرف میخوان همه زندگیه طرفو خراب کنن

به چشم رقیب به اون بچه نگاه نکن و خودتو با اون مقایسه نکن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫