2777
2789
عنوان

اگه زمان به عقب برمیگشت با شوهرتون ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 127 پست
اینقدری که خانمها همش مینالن و پشیمانن و ...واقعا تو آقایون اینجوری نیست ابدامن خودمم دیدم با تحقیق. ...

مردا خوشبختن چون زن‌ها به نیاز شوهرشون توجه میکنن ولی مردا فقط کاری رو میکنن که خودشون صلاح میدونن بدون توجه به نیازها و خواسته های زن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خوشبختی نمیدونم تعریفش چیهمن به قدری بهش وابستم شبا از ترس ازدست دادنش گریم میگیره خودمم نمیدونم چرا ...

نشونه خوبی نیست این 

نباید خوشبختی و شاد بودنت به وجودت انقد به کسی وابسته باشه هر بلایی سر آدم زیاد از سر همینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر. ان شالله ک همیشه خوش باشین کنار هم

قربونت

ب دعاتون احتیاج داریم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تفاهیم نداریم خانوادش مضخرف ان اذیت میکنن مستاجریم حقوق مون به شدت کمه ولی راضیم خداروشکر اکثرا شبا ...

من بشدت مغرور و غد و ازخودراضیه

عصبی و بددل و بدبین و... 

دیگه تحملشو ندارم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
همونهوایسا یه ۱۴ ،۱۵ سالی بگذره

میدونم من براش عادی میشم ولی اون برای من عادی نمیشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

وآلا من آبکی ازدواج نکردم بعد ۶ سال دوستی ..... ولی پشینونم

باز حداقل دوست باشه ادم میگه به عشقم رسیدم یه علاقه ای هست بلخره نه همینجوری کشکی کشکی وبی هیچ حسی بری باطرف زندگی کنی ازدواج سنتی واقعا مضخرفه

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
من خیلی خوب بود مهربون بودمشکلم این بود ک دوستش نداشتم اگ 1ماهم بهم زنگ نمیزد دلتنگ نمیشدم شوق دیدنش ...

مرد با شخصیت و مهربون خیلی خوبه 

مال من وحشی بود 

اولش عاشقش بودم ولی الان ببینمش میخوام بالا بیارم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
جفتمون هم میگیم نه خیییلی ابکی و عجله ای ازدواج کردیم حالا داریم میفهمیم اصن تفاهم نداریم

بچه دارین

مشکلتون چیه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
اینقدری که خانمها همش مینالن و پشیمانن و ...واقعا تو آقایون اینجوری نیست ابدامن خودمم دیدم با تحقیق. ...

کامنتا رو بخونین اکثرا نوشتن درامدش کمه ولی راضیم اکثرا شیفته خونه نیست ولی راضیم این نشون میده خانوما حتی اگه شرایط سخت اقتصادی هم قبول کنن ی سری اخلاق و رفتار اقایون انقدر دلسردشون کرده 

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀