2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10820 بازدید | 221 پست
بهترین کارو داری میکنی ...از موضعت پایین نیا ...اگه خانوا ه همسرت نمیتونن کمک کن که جشن عروسی بگیرین ...

چشم عزیزم

ممنون وقت گذاشتی❤️

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف زدم فایده داشت دیگه کم آوردم سرد شدم که این حرکتو کردم

عزیزم ویژگی هایی که ازهمسرت خوندی واقعاارزش داره باهاش بسازی راحت بگیربریدسرخونه زندگیتون هردوتون تحت فشارهستیدولی ازدستش نده راهش اینی که میری قطعانیست یه مسافرت بریدوزندگیتون روساده شروع کنیدخیلی بهتراز اینه

عزیزم تو این سن دیگه حداقل باید بتونه هزینه رهن یه خونه رو جور کرده باشه( هرچقدرم ورشکست شده باشه دی ...

حق با شماست

بلند پروازی کرد وتن پروری اتمام حجت کردم باش بهتر شده خدا را شکر

منم تواین مسئله مقصر بودن که جدی راجب کارو درآمدش صحبت نمیکردم

یه بار اتمام حجت کردم الان درتلاشه ازغرورش جیزی کم نشده مثلا میگفت من زیر دست کسی کار نمیکنم ولی سخت درتلاشه

وهم اینکه توی یه شهر کوچیک که شرکت وکارخونه انگشت شماره هم بی تاثیر نیست وامکانات کمه وشغل به سختی میدا میشه راهش مهاجرت لست که چندبار باهلش صحبت کروم قبول نکرده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بهتره یه خونه هرچندم کوچیک رهن کنید یه ماه عسل برید و بعدم برین سر خونه و زندگیتون .با این اوضاع گرونی فقط دارین کار خودتون رو سخت تر میکنین ‌وچهارسالم زمان زیادی هس .بلاتکلیف موندین .خوب شوهرتم گناه داره بالاخره .نیاز داره .

چرا عقل نداری الان که خیلی نرفتی جلو جدا شو این برای تو میشه شوهر اخه ؟! همه چیش رفته به فکر هم نیست ...

همین فکرا رو دارم میکنم که سرد شدم ومتنفر

چقددلم براش سوخت خداا

چرا؟

حالا واجبه حتما عروسی بگیرید؟من نمیتونم چی تو این عروسیه که مردم چند سال چند سال خودشونو بخاطر عروسی ...

همون سال اول رک میگفتن عروسی نمیگیریم تکلیف خیلی زود تر ازاین مشخص میشد هی امروزو فردا کردن ونگفتنم نمیگیرن عروسی رو قطعا با حرف زدن حل میشد 

بنظرم مردا دوران عقد که از لحاظ جنسی تامین بشن دیگه عروسیو شل میگیرن کم دورش باشی بهتره

👌از ما که گذشت ولی کاش دخترای مجرد ببینن تامیک منو وپست شما رو درک کنند

همین فکرا رو دارم میکنم که سرد شدم ومتنفر

نه عزیزم هنراین هست که زندگیتوبسازی جاخالی کردن که کاری نداره به همسرت بگویه ایه داریم توقران که اون دنیاخواهی کسانی که گلایه میکنن ازنظرمالی و...میفرما آیا زمین من وسیع نبود یعنی اگردرتنگناهستی مهاجرت کن بروجایی که بتونی بهترکسب روزی کنی وزندگی بچرخه چراچسبیدی به یه جا،؟؟؟

راحت اشتباهه داری بچه بازی در میاری تو یه ادم بالغی زبون داری حرف بزن.  این دفعه اومد باهاش حرف بزن بگو. منم ادمم میدونم به مشگل خوردی منم ۴ ساله دارم تحمل میکنم.  وضعیتت خوب بشه.     تو هم یه فکری کن. خجالت میکشم از این وضعیت. به بزرگترها. بگید یه کمکی بدن یه خونه. کوچیک بگیرید با چندتا وسیله در حد دانشجویی برید خونه خودتون زندگی کنید.      راستی اسی اینم بهت بگم. وقتی ما عقد نامرو امضا میکنیم عهد میبندیم. تو سختی تو اسایش تو غم همیشه کنار هم باشیم.   به هر حال اگه اخلاقش خوبه. بد خلقی نکن فقط باهاش حرف بزن. بگو کمک بگیره یه خونه بگیرید. بعدم خودتم برو سر کار. با هم بسازید.  

نمیتونی خودتم بری سر کار؟

شغل خانگی دارم درحد پس انداز کوچیک و...خودم 

شهرمون کوچیکه کار پیدا نمیشه اگر نه بخدا میرفتم مستقل بودنو خیلی دوست دارم

اسی تو که تجربه ی متاهلی داری بم راهنمایی بدهمن تازه عقد کردم مادر شوهرم اینا لهجه منطقه خودشون رو د ...

یه شوخی بود 

به دل نگیراین حرفارو 

زندگی اینقده پرچالشه که اینا حساب نمیشه واگه بخوای حسابشون کنی پیرمیشی خیلی زود

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫