سلام دوستان ...من ۶ ماهه با شخصی دوست هستم ک ۲۰ سال با خودم اختلاف سنی داره..اوایل حرف زدیم بعد بیرون رفتیم منم رفته رفته خیلی وابسته شدم و بهش علاقه مند شدم و هیچی تو این مدت به خانواده نگفته بودم ک همین ۱ هفته ای میشه ک ب خانواده گفتم یه نفر با این شرایط میخواد بیاد خواستگاری.من دوست دارم تکلیفم معلوم شه .انتظارم داشتم خانواده مخالفت کنن .مادرم ام گفت خیلی بزرگ تر از توعه خوب نیس و بعد چون سنتی هستیم با دوستی و اینا مخالفه منم نگفتم ک دوستیم فقط!گفتم میخواد بیاد و اینا .اگ خانواده کلا مخالفت کنه و هیچ جوره قبول نکنن برای ازدواج من ضربه زیادی میخورم و از الان فکرم خراب شده چطور فراموشش کنم خاطره هامو باهاش ..حرف هایی ک زدیم .همین الانشم انقدر از لحاظ روحی ضعیف و حساس شدم ک به نظر خودم بعد این دیگ به ازدواج فکر نکنم اصن حتی نمیخوام بعدا اصن به کسی برای آشنایی هم دوست شم🥲..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا چطور میشه کسیو دوس داشت که میتونست جای پدرت باشه. صرفا یه علاقه اشتباه بوده و اینکه خانوادت کاملا منطقی برخورد کردن بعد انتظار داشتی مخالفت نکنن؟!
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
چرا انتظارشو داشتم ...واقعا اگ میتونستم انقدر میتونم ضربه بخورم هیچوقت تو این دوستی وارد نمیشدم
گفتم که صرفا یه علاقه افرطیه فراموش میشه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
همون تا ابد ازدواج نکنی هزار برابر بهتر از اینه. اصلا بحث اختلاف سنی از جانب تو و... مطرح نیستبه نظر ...
بنظر منم اکثرشون آدمای سالمی نیستن ...یه درصد خییییلی کمی صرفا بخاطر عشق میرن سمت دختر کوچیکتر
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕