2777
2789
عنوان

به نظرتون کات کردن با پارتنرم با این شرایط خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
خب چیکار کنم ..💔برم بهش الان بگم ک خانوادم قبول نمیکنن و چطور فراموشش کنم .کلی با هم وقت گذروندیم

نمیدونم بشینید منطقی راجب اختلاف سنیتون راجب عشق بینتون راجب همه چی حرف بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر منم اکثرشون آدمای سالمی نیستن ...یه درصد خییییلی کمی صرفا بخاطر عشق میرن سمت دختر کوچیکتر

من همون یک درصدم قبول ندارم آخه چه عشقی به کسی که کلا ذهنیت و دنیای متفاوتی داره. خود ما با کسی که بیستم نه، ده سال کوچیکتره چه خاطره و ذهنیت مشترکی داریم؛ چه مشورتی میتونیم ازش بگیریم؛ کجای زندگی طرز فکرش به کارمون میاد که حالا مال ما به درد یه بیست سال بزرگتر بخوره؟ اون شریک زندگی نمیخواد یه بچه میخواد که شریک تختش بشه و از طرفی ادبش کنه و بزنه تو سرش و تو پیری پرستار داشته باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اون خیلی منطقیه ..گفت اگ از هم جدا بشیم ام به خانوادت حق میدم که مخالفت کنن ..فراموشت میکنم به زندگی ...

اخ عزیزم..بهتره همین تصمیم رو بگیری بنفع هر دو هست..اصلا هم نمیگم کار آسونی هست..اصلا هم مانند بقیه نمیگم چرا با این تفاوت سنی عاشقش شدی یا اون عاشقت شده..چون عشق در هر سنی میتونه اتفاق بیوفته..چون یچیز انتخابی نیست واقعا اتفاق میوفته..واابستگی بدترین چیزه واقعا خیلی بده سعی کن کم کم تصمیمت رو قطعی کنی و اجراش کنی