2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

53 بازدید | 8 پست

دکتر برام ازمایش عکس رنگی رحم نوشت انجام دادم بهم گفت فردا شبش باید اقدام به بارداری کنی اینکار کردیم الان حدود 11 یا 12 روز از اقدامم میگذره ولی هروقت که اقدام دارم فردا صبحش کلی ترشحات ازم میاد نمیدونم واقعا ترشح یا چیزی دیگه چون صبح لباس زیرم به شدت خیس خیس میشه و اعلائمی مثل حالت تهوع و خستگی زیاد دارم گاهی هم دور نافم درد میگیره ایا اینا علائم بارداریه؟؟؟؟ 

ولی خب زیاد مونده به زمان پریودم چون تازه پریودم تموم شده که متوجه بشم عقب میندازم یا نه

باید صبر کنی تا موعدت اگه عقب افتاد اونموقع آزمایش بده

دکترم برام ازمایش خون نوشته بود قبل اقدامم باید برم بدم نمیشه گفت بغلش ازمایش بارداری بگیرن ازم؟؟؟ 

یا بییی چک نشون نمیده؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکترم برام ازمایش خون نوشته بود قبل اقدامم باید برم بدم نمیشه گفت بغلش ازمایش بارداری بگیرن ازم؟؟؟ ی ...

الان که زوده 

صبر کن 

بی بی چک هم استفاده کن عجله نکن

الحمدلله رب العالمین ...
ازمایش خونم که جداست دکترم برام نوشته بدم ولی علائمم نمیدونم درسته احتمال بارداریم چقدره

هر چقدر هم درست باشه و حتی باردار باشی آزمایش نشون نمیده فعلا 

الحمدلله رب العالمین ...
هر چقدر هم درست باشه و حتی باردار باشی آزمایش نشون نمیده فعلا

میدونم این ازمایش خونم برای بارداری نیست برای چیزای دیگه هست مثل ویتامین بدنم و...  میخواد دکتر زنانم بدونه چه چیزایی توی بدنم کمه

میدونم این ازمایش خونم برای بارداری نیست برای چیزای دیگه هست مثل ویتامین بدنم و... میخواد دکتر زنان ...

اونارو برید انجام بدید 

برای آزمایش بارداری زیاده بری

الحمدلله رب العالمین ...