2777
2789

بچه ها چقدرررر احتمال داره فالگیر راست بگه؟؟؟؟؟

تا حالا فالیی گرفتید که درست باش؟؟؟؟؟

مخصوصا که من پیش دونفر گرفتن و عین دونفر یچیو گفتن،

اشنا نیستنااا دونفر جدان،

یه ادمی هست جفتشون گفتن هرچی برات گرفتید ازدواج با این ادم افتاده 

حتی وضعیت اون ادمم خیلییییی دقیق گفتن😐😐😐😐😐😐توروخدا تجربتونو میگید

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فا لگیرا موکل دارن همین موکلا پدر منو دراوردن اصلا ف ال نگیر تو روخدا تازه ازاینده هیچیش درست نبود قصش طولانیه مریضم حال ندارم توضیح بدم‌کلا نرو

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چی گفته

از یکی گفتم گفت باهاش ازدواج داری 

گفت اونا خیلییی پولدارن و راستم گفت،

گفت عاشقت شده،

تا یسال دیگه میاد خواستگاری 

حقیقتا فکرم مشغول شدع

فا لگیرا موکل دارن همین موکلا پدر منو دراوردن اصلا ف ال نگیر تو روخدا تازه ازاینده هیچیش درست نبود ق ...

نمیدونم خدا کنه راست نباش حرفش 

گفتم بهش یکیو گفت بهت فکر میکنه عاشقت شده،

میاد خواستگاری گفت پولدارن گفت مشخصات ظاهریشو حتی منم گفت 

من اصلا سراغ فالگیر نمیرم که بخواد فکرم درگیر بشهاما تا حالا نشنیدم هم فالگیر آدمی که قراره باهاس ا ...

نه من گفتم نظرت درمورد فلانی 

گفت که میاد خواستگاریت عاشقت شده 

پولداره خیلی 

و دقبقا مشخصات اونو گفت تازه هرچیییی گفت برات کارت میندازم ازدواج میفته با این ادم

نمیدونم خدا کنه راست نباش حرفش گفتم بهش یکیو گفت بهت فکر میکنه عاشقت شده،میاد خواستگاری گفت پولدارن ...

خیالت راحت هیچی درست نیس هیچی 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️