2777
2789
عزیزم بخدا الان دیگه نمیتونم قبلا هم خودم رو گذاشتم هم دخترم رو

عزیزم دخترت که تازه دانشگاه قبول شده اونم یه شهر دیگه و دور از شما ... .خب میداشتی یه مدت به درس و مشق مشعول باشه شاید روحیه و بیماریش هم بهتر میشد .چرا اینقدر زود نامزدش کردین؟؟ 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه ازدواج دخترش اتفاقا باعث درمانش بشه چرا انقدر حرفهای منفی می زنید؟دختر ایشون براثر ازار یه مرد ...

درمان با ازدواج ؟ حتما بعدشم بچه باعث درمان ازدواج میشه ! این شعرا رو تو ذهن مردم خوندن الان میدونی چقدر مردم درگیرشن ؟ ازدواج مشکلات رو بیشتر میکنه با یه اختلاف کوچیک همسر و درک نکردن همدیگه کلی دعوا الکی پیش میاد با حق گرفتن و خودخودری بعد افسردگی درمان شه ؟ پسره بفهمه عاشقش نباشه و بخاطر پول ازدواج کنه احتمال طلاق عاطفی هس بعد بچه دار بشن واویلا به حال بچه کسی که تو خانواده ای زندگی کنه که یکی از افراد درگیر بیماری ذهنی هستن میفهمه منظور حرفمو. ژنتیک چند درصد مطلبه بیماری های ذهنی همش از بچگی میاد رفتار والدین اتفاقات اطراف سواستفاده جسمی جنسی رفتاری و... والدین سلطه گر و سخت گیر ، والدین درگیر طلاق ، و هزار جور اتفاق باعث میشه 

عزیزم میشه بگید چه شکلیه آخه خود اسی هرچی نی نی سایتیا الان گفتن نزاشتن

دقیق نمیتونم توصیف کنم عزیزم ...اما خوب چهره خیلی دلنشین و زیبایی داشتن

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نه چون دوست داشتیم پزشکی بخونهدخترم با پرستاری خوندن حیف شد شما از نبوغ و استعداد دختر من خبر ندارین ...

همین کمالگرا پرور بودن شما خانواده های ایرانی باعث مشکلات روحی بچه هاتون میشه

باعث میشه انقدر حساس و آسیب پذیر بشن که با هر مشکلی توی زندگی به فروپاشی روانی برسن

🦦
این عکسی که روی پروفایل اسیه بچگی دخترشونه؟

نه 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چشمات خوشگل میبینه گل دختر

🥰🥰🥰

خیر

ما توی فامیل یه عروس داشتیم وسواس شدید داشت مادرش به داماد فقط داماد گفته بود دخترم وسواس داره ولی نگفته بودن تا چه حد سر همین وسواس بودنش طلاق گرفتن بعد از یکسال زندگی و سه چهار سال دادگاه رفتنو و مهریه گرفتن 

هم عروس هم داماد ضربه روحی و مادی خوردن دیگه

وا یکی گفت که بچگی دختره که

توی اون عکسی که من دیرم لاغر افتاده بود شک کردم که عکس پروفایل باشه