2777
2789

من خودم یه بار 10 سالم بود دکتر سرم داده بود بعد من تاحالا سرم نزده بودم داشتم خودمو میکشتم حتی دراز کشیدم دست خودم نبود ولی پام خورد تو سر پرستار کلی خنده عصبی میکردم بعد دیدم پرستار ول کرد رفت دیدم تموم سده😂دمش گرم خیلی خوب زد ولی بعضیا خیلی بد میزنن

منم تابستون رفتم دندون پزشک

بعد دیدی دوتا صندلی هست یکی برا مریض  ک حالت خمیده داره دراز بکشی راحت تر دکتر دندونات رو ببینه یکی برا دکتر من خنگگگگگگ رفتم رو صندلی دکتر نشستم دکتره هم عوضی رفت رو صندلی مریض شروع کردن با دستیارش منو دست انداختن دستیارش گفت اقای دکتر میخاد جاتو  بگیره وای خدایا میخاستم بمیرممممممممممم😂

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پارسال داشتم از صدای دکتر برا دوستم ویس می‌گرفتم باور کنه مریضم

گوشیم دستم بود هی دکتر می‌گفت گوش دادی ؟

تو و خواهرت بیماریتون عین همه چیزایی که بهش میگم گوش بده دوباره برا شما نگم

سوپ میخوری حتما 

دمنوش ...

بعد جوون بود و مجرد

منم ترس اینکه نفهمه دارم ویس میگیرم 

یهو گفت گوش میدییییییی؟

گفتم بله گفت بگو چی گفتم  منم تا حدودی گفتم 

بعد ما یه نفر دیگ اومد ویزیت شه بعد اون نفر مادرم بود

اما اون ما رو نمی‌شناخت

از رو تشابه فامیلی مادرم با ما گفته اون دو تا دختر مال شما بودن؟؟؟

دختر بزرگه اصلا به حرفام گوش نکرد به شما میگم بهش بگین

تازه گفت همش گوشی دستش بود

خب خنگول داشتم ویس می‌گرفتم نباش می‌فهمیدی که

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

یادش بخیر گفت برو امپول بخر بعد من کلی قرص ال دی خریدم گفت امپولارو بده منم دادم گفت دارو داشتی شما گفتم نه گفت پس اینا چیه ال دی هارو دیدم کپ کردم میخواستم  بگم به خدا من مجردم اقای دکتر فکر بد نکن فقط سریع گفتم بله بده قرصارو😁