2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکه عزیزم انشاالله خوشبت بشه
با نامزدش در این باره صحبت کردین ؟

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

بدترین کار ممکن رو کردین 

ببخشید ولی این خانم نه تنها شریک زندگی شو خوشبخت نمیکنه بلکه یه بچه هم این وسط بدبخت میشه !

فکر کن تو بعنوان مادر نمیتونی تحملش کنی چه انتظاری از مرد غریبه داری!!!

کاش برای خوب شدن حالش بیشتر تلاش میکردی و تحت نظر دکترهای مختلف می‌بود !!

ازدواج برای دختر شما تو این برهه درست نبود !!!

بدبخت اون خانواده پسر و پسره. چرا وقتی دخترتون ثبات روحی روانی نداره میندازینش به جون یه خانواده فرد ...

خدا نکنه عزیزم 

انشاالله که در کنار  همسرش به آرامش برسه و در مسیر جدید زندگی  مشکلش حل بشه

بیماریش درمان داره؟؟

خدایی نکرده زبونم لال بدتر نشه؟؟ تازه پشیمونی به بار بیاره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مثل این مادرایی که پسرشون معتاده میگن زنش بدیم درست میشه 

اینم یه نوع دیگشه!!

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.