2777
2789

اسی جان امیدوارم دخترت خوب شه و ب آرامش برسین

نمیخام بترسونمت ولی کارت درست نبوده یعنی کاره تو و شوهرت

دخترت الان خاستگار داره و زیباست و کنارش بیماره

موقع عصبانیت درحد مرگ کسی ک جلوشه رو میزنه 

شما مشکلشو میدونید و هرچی میخاد فراهم میکنین ولی شوهری ک از اینا باخبر نیست و زندگی و پستی و بلندی داره باعث میشه خدایی نکرده دخترت بلایی سر پسره یا خودش بیاره ک جبران پذیر نباشه و یا از طرفی طلاقش بدن 

اون موقع ی تو میمونی و ی دختری ک بیماریش بخاطر شوک روحی دوم بدتر شده و کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

بنظرم تاپیکتون دروغه البته ببخشیدا 

یه جورایی دنبال حاشیه هستی مخصوصا تاکید می‌کنی از دستش راحت شدم  وگرنه بیماری که دخترتون میگید داره چیزی نیست که بشه پنهان کرد و حتی اگر تاپیک راست باشه همسرش راحت می‌تونه طلاقش بده بخاطر دروغی که بهش گفتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که نامزد کرده حال دخترتون خوبه ؟ خیلی میخوام عکس دخترتون رو ببینم اگر امکانشه میتونید عکسش رو ب ...

الان خوشحاله 

ولی دختر من خیلی زود هیجانی میشه و احساسات شدیدی بروز میده

نمیدونم بعد ها هم قراره خوشحال باشه یا نه

پرسه در جریان امواج صوت 
نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

میدونین چ جنایت بزرگی کردین؟حق الناسه.

برای رهایی و ازادی خودتون پسر مردمم درگیر کردین.خدااز سر تقصیراتتون بگذره فقط

نه چون دوست داشتیم پزشکی بخونهدخترم با پرستاری خوندن حیف شد شما از نبوغ و استعداد دختر من خبر ندارین ...

انشاالله خدا بهش سلامتی بده و اوضاع زندگیتون خوب بشه و همیشه موفق باشه 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
اسی جان امیدوارم دخترت خوب شه و ب آرامش برسیننمیخام بترسونمت ولی کارت درست نبوده یعنی کاره تو و شوهر ...

اینارو گفتم آینده ام ببینی 

میدونم سختی زیاد و تو تحمل کردی و دستاتو میبوسم

اما ب فکر دختر بیچارت باش 

اول درمانش کن بعد شوهرش بده 

اون حتی زندگی ام کنه نمیتونه بچه داری کنه 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
الان خوشحاله ولی دختر من خیلی زود هیجانی میشه و احساسات شدیدی بروز میدهنمیدونم بعد ها هم قراره خوشحا ...

ادم عادی ام بعد چند ماه دیگه خوشحالی ازدواجش کم رنگ میشه چه برسه به دختر شما