2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

118 بازدید | 12 پست

من خواهرم مانهوا میخونه 

دوتاشو برا من فرستاده  بود من خوندم 

البته خیلی وقت پیش خوندم 

ولی این خواب رو تازه دیدم 

خواب دیدم دو تا مرد روبه رو هم واستادن بعد لخت و عور بود 

مرده به من نگاه میکرد انگار منو میشناخت ولی حرف نمیزد ببینم چشه

همونو دیدم عین یه سیل یک عالمه مرد ریختن تو یه جای گود وحشتناک  عین دشت بود بزرگتر من برگشتم ببینم مرده چیشد 

دیدم همه اونایی که تو گودالن جای دماغ رو صورتشون عورت مردانس  و مث میمون جیغ می‌کشیدن تو یه چیز لزجی بودن نمیدونم چی بود بعد من مرده رو بینشون میدیدم ظاهرش مث اونا شده بود ولی انگار منو میشناخت بعدیه چیزی میخواست  بهم بگه نمیتونست فقط جیغ میزد 

این چه کثافتی بود من دیدم 

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب بد میبینی برو برای آب تعریف کن بعد هم صدقه بده

وقتی میای اینجا تعریف میکنی اگه یکی تعبیر بدی کنه چون اولین تعبیره همون تعبیر میشه.شاید تعبیرش زیاد بد نباشه.اما خب اولین تعبیر،تعبیر خوابت میشه.

نشنیدی میگن خوابو همونجور که تعبیر کنی میشه.

خواب بد میبینی برو برای آب تعریف کن بعد هم صدقه بدهوقتی میای اینجا تعریف میکنی اگه یکی تعبیر بدی کنه ...

این کابوس بود کابوس که تعبیر نداره داره؟؟

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

همیشه خواب بد دیدی،تو کاسه یه مقدار آب بریز،بعد بگو ای آب خواب من را به نیکی تعبیر کن.بعد هم صلوات بفرست و صدقه در اولین فرصت بده‌.در موقع صدقه دادن هم نیت کن که بلاها رفع شه.

همیشه خواب بد دیدی،تو کاسه یه مقدار آب بریز،بعد بگو ای آب خواب من را به نیکی تعبیر کن.بعد هم صلوات ب ...

واقعا تاثیر داره؟صدقه رو میدونم ولی آب عجیب بود برام 

آب انرژی منفی رو میگیره ؟

چون تو خورشیدم نبودی دل نشد آبان تو