2777
2789
عنوان

عکس پروفایلتون نشانه بزرگترین مشکل زندگیتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست
تیکه کلامم پشمام .. هاینرکو..چطوری خوشتیپ

😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیکه کلامم انواع و اقسام فوش های مثبت ۱۸😂😂

پروفایلمم که مربوط به بچه دوست داشتمه🥺

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

تیکه کلامم.ناموسا؟؟ربطی به پروفایلم نداره

ناموسا ازش هزارتا مشکل درمیاد😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
تکیه کلامم: آره دیگه اینجوریاس بعضی وقتام که میرم توقیافه میگم هومعکس پروفایل چرا مشکل باشه خب 😂یعن ...

مشکل من اینه که در بدترین مشکلات زندگیم ی نفر مثل علی وارد میشه و مشکلاتمو بدتر میکنه و اون موقع میگم عهه علیهههه علییی😂😂😂😂😂

تیکه کلامم انواع و اقسام فوش های مثبت ۱۸😂😂پروفایلمم که مربوط به بچه دوست داشتمه🥺

قراره مشکلت ی بچه بی ادبیات باشه😂😂😂😂

یعنی چی نشون دهنده مشکلمونه🤔

همینجوری تفننی گفتم😂😂😂

ای وای تیکه کلاممه😐

با این قیمت گردو واقعا باید گفت ای وااااای😂😂😂😂😂

پروفایل من دختر ارمنیه که گویای خودمه 

تیکه کلامم اوا خاک بر سرمه😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

حسرتکاش میشد برگردم گذشته):

ای خداااا پروفایلشو🥺😂