2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با این شوهرم چیکار کنم دیگه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خواستم دوباره ازدواج کنم بنظرت طرفم قبول میکنه

وا! بله که قبول میکنه دنیا که نمیخواد به اخر برسه... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
آخه عزیزم من که دختر نیستم الآنم بهم همینا میگن

عیبی نداره باز خرج عروسی این چیزا نیس

اگه باز شوهری داشتی پشتت بود یه چیزی

بخدا من شوهرم تو عقد هیچی برام کم نذاشت الان یه هدیه برام نمیگیره تو ببین شوهرت الان اینه بعدا چی بشه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
چرا اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه عقد واسه شناخت نیست؟خو رابطه کامل داشتی فردا شوهرت برات تره هم خرد نمیکنه مردو ب ...

مشکل جامعه ما همینه فکر میکنن عقد واسه شناخت 

طرف چهارشنبه میره خواستگاری جمعه عقد میبندن برای اینکه بیشتر همدیگرو بشناسن بابا عقد یعنی طرف همسر رسمی شرعی تو شده اسمش قانونی داخل شناسنامه است و تا آخر عمرت پاک نمیشه و به جای شناخت بیشتر باید نیازهاشو برآورده کنی چرا قبل عقد یه مدت صبر نمیکنن برای شناخت بیشتر 

اخه این داستان چرا شب چله برای من کاری نکردی چیه ؟!

بابا ول کنین این مراسمهای من در اوردی رو . یک وقت یکی دستش نیست ، حواسش نیست ، اعتقاد نداره ، خوشش نمیاد . 

من شوهرم خیلی وضع مالیش خوبه . بیست ساله ازدواج کردیم هیچوقت هیچ مراسمی برام چیزی نخریده ولی هرچی خونه میخریم ماشین میخریم زمین میخریم همه چیز رو نصفش رو به اسم من میزنه ، یکبار توی ذهنش حق من رو کمتر از خودش نمیبینه 

ولی حوصله و اعتقاد به این مراسمها و برنامه ها نداره !

انصاف و محبت مردتون رو چرا با این چیزها براورد میکنین ‌ اگه احساس کردی توی زندگی مشترک خسیسه و حق براتون قایل نیست ، اون وقت رابطه که سهله ، اگه دو تا بچه هم ازش داشتین میارزه که ولش کنین !

اسی در نهایت هر چی صلاحته و باتوجه به فرهنگ خانوادت باید تضمیم بگیری

ولی جلوی ضرر رو هروقت بگیری منفعته!

تو میخایی با ایشون واین خانواده ها ماهها هم وقت بگذرونی خاطرات تلخ دیگه داشته باشی حتی جهیزیه بخری و مراسم ازدواج بگیری که چون رابطه کامل داشتی!؟؟؟!؟!

بیشتر فکر کن و مشاوره برو

مهم خودتی که شرایطتت خوبه و شاغل و مستقلی

ممکنه با کش پیدا کردنش عادت به این ادمای سمی کنی و وارد باتلاقی بشی که در اومدن ازش عذابه!

یا بتدریج روح و روانت رو مریض کنن

دارم فکر میکنم نهایت باهاش ازدواج میکنم بعدش جدا میشم

خلی مگه ، اولا اگه پسر خوبیه و دوسش داری سر این موضوع الکی جدا نشو ، اینا با حرف زدن حضوری  و دو طرفه و درک متقابل  حل میشه ، اما برای اینکه حساب کار دستش بیاد تو دست پیش بگیر و قهر کن یا کاری کن تا بیاد نازتو بکشه ، 

در نهایت هم اگر تصمیم جدایی داشتی هیچ ربطی نداره ک عقد باشی ، زن شرعی و قانونیش بودی ، مهریتم کامل باید بده 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩