2777
2789

برای تولد یه دوستی کتاب هدیه گرفتم

نمی دونم قیمتش رو بپوشونم یا نه

اگر با برچسب قیمت خورده بود برچیب رو می کندم ولی چاپی صفحه اون خورده

به نظرتون با لاک غلط گیر یا ماژیک قیمتش رو بپوشونم یا نه

قیمتش هم ۱۹۰ تومن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاک کن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

نه بابا ولش کن 

داخل کتابو کار نداشته باش اگه روی کتاب قیمت چسبوندن با برچسب جدا،اونو بِکَن

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

نه پاک نکن صفحه اول که چاپ شده باشه رو که نباید پاک کرد ضایعس

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937