2777
2789
یا علی پس امیدی به دولتی ها نیس برای قبول شدن تو کنکور🥲

همینایی که تیز هوشان بودن بیشترشون گفتن مدرسه تاثیری تپ روند موفقیت مون نداشته 

هزاران هزار دولتی قبول شده حالا شما بیا بگو امیدی نیست😐

چرا فقط نیمه پر لیوان رو میبیند‍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما دانشجوی پزشکی هستین؟🥺

بله امضاء م نوشتم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چجوری درس بخونم ؟!

انگیزه ندارم ، نمیدونم چندساعت بخونم و...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

فرق سمپاد با دولتی چیه؟ بهم بگو دقیقااااا چه فرقی بین این دوتا هست

خب آموزش در سطح بالاتر هست اونایی که سمپاد میخونن نود درصدشون رتبه های بالای کنکور میشن و آینده ی درخشانتری دارن دیگه فرق از این بیشتر

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
سلام خوبیدخوشحالم تاپیکتونا دیدم چندتا سوال داشتمدخترم امسال کلاس پنجمه خیلی دوست داره تیزهوشان درس ...

از همین الان تست کتاب های کمپلکس، ایی تی، هوش مالتیپل و... بزنه، اگه میتونه کلاس بره ولی اول باید ببینه شرایطش رو داره یا نه. چون باید همه ی نمرات خیلی خوب باشه

برنامه ریزی اصلشه

چجور برنامه ریزی کنم 

تاپیک اخرم بخون بد شکستم 🙂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

سلام دخترم ششم هست بیرونم کلاس می‌ره برای تیز هوشان سوالات هوش تصویری عالی میزنه ادبیات بد نیست فقط هوش محاسباتی پایین میزنه امیدی به قبولی هست؟ 

رتبه آزمون آنلاین و شبیه سازش خوبه بین ۲۵۰نفر حدود میانگین چهل میشه 

تیزهوشان های ایران غیر تبریز و یزد و تهران و مشهد و اهواز دبیراشون خوب نیس

برای کنکور هیچکسی تقریبا دیگه به مدرسه اکتفا نمیکنه

اگه میخواین قبول شین باید کلاسای کنکور ثبت نام کنین یا فیلماشونو ببینین 

تیزهوشان های شهرای دیگه تنها پوئن مثبتشون اینه توشون ۵ ۶ نفر که خوب درس میخونن هست

همینو بس

تیزهوشان متوسطه اول هم به درد نمیخوره چون فقط به فشار میندازن که اصلا لازم نیس

تیزهوشان رفتن خوبه فقط بخاطر همون ۵ ۶ تا همکلاسی اونم از دهم برای کنکور نه بچه هفتمی

البته این حرفم وقتی صدق میکنه که بجز تیزهوشان یه مدرسه ای هم داشته باشین تو شهر برای متوسطه اول که بچه هاشون آدم حسابی باشن نه برای پسرا لات و لوت شهر یا برای دخترا اونی که از ۹ سالگی دنبال دوس پسره

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^