2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ مدتها تو رابطه ای

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

از۱۷شالگی تا الان ک ۲۳سالمون۶سال

بسلامتی عزیزم انشالله ک بشه ببخشید از کجا فهمیدی دوست داره ، اینکه نترسیدی ت این ۶ سال ول کنه بره

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بسلامتی عزیزم انشالله ک بشه ببخشید از کجا فهمیدی دوست داره ، اینکه نترسیدی ت این ۶ سال ول کنه بره

خب مفصله

هر رابطه‌ای بالا و پایین داره ی روز ممکنه فک کنم دوسم نداره اما دوباره بهم نشون میده که اشتباه کردم

رابطمونو جدی میگیره ب خانوادش معرفیم کرده. تو عصبانی ترین حالت ممکنم باهام درست رفتار میکنه. بهم احترام میزاره مطابق نظرم تصمیم میگیره و رفتار میکنه. حتی قید ماشینی ک دوس داشت همه عمرش رو زد و ب سلیقه من ماشین خرید

آدم رها کردن نیست

اگه مشکلی باشه میاد حرف میزنه درموردش و دنبال راهکار میگرده

ببین نمیتونم همه‌چیو بگم ولی از یه طوفانهایی‌ براومدیم ک خیلی زن و شوهرایی ک ده ساله باهمن نمیتونن

خب مفصلههر رابطه‌ای بالا و پایین داره ی روز ممکنه فک کنم دوسم نداره اما دوباره بهم نشون میده که اشتب ...

خوشحالم برات عزیزم فرد درستو پیدا کردی🥹💓