2777
2789
عنوان

نمیدونم بخندم یا گریه کنم آقایون بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 58 پست
ببین من مخالفم باهات من خودم کار میکنم پول زیادیم در میارم و مستقلمولی واقعا کمبود احساسی دارماز اون ...

منم دوستام ازدواج کردن

کادر درمانی؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایتقدر از نظر احساسی ضعیفم که اگه این لاشی که میدونم حروم زادس یدونه پیام محبت آمیز میفرستاد وا میدا ...

منم دقیقا مث تو زود دل میبازم

زود

خیلی زود

شاید خودتم اینجوری نباشی

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

گفتی گریه کنم یا بخندمنه فقط بخند بلکه تو هوا بپری هم خوبهاین آدم اگه جلوتر میرفتید ضربه ای به قلبت ...

گفت نظرت ؟

گفتم نظری ندارم منظورتم متوجه نمیشم 

اونم گفت منظوری نداشتم چرا داد میزنی سرم 

که دیگه جوابشو ندادم

گفت نظرت ؟گفتم نظری ندارم منظورتم متوجه نمیشم اونم گفت منظوری نداشتم چرا داد میزنی سرم که دیگه جوابش ...

دقیقا مث همین بود

اون همکارم خیلی حرفه ای بود

نه مهندسی خوندم تو یه اداره دولتی کار میکنم پست خوبیم دارم خیر سرم

چندسالته؟ لابد 24 یا 25

نه مهندسی خوندم تو یه اداره دولتی کار میکنم پست خوبیم دارم خیر سرم

چندسالته؟ لابد 24 یا 25

اصلا بهش وابسته نشو . ولشش ، بخاطر همین چیزاس ادم از دوستی میترسه

جالب اینجاست از همکارا شنیدم قبلا خواستگاری چند نفری رفته ولیسر نگرفته یکی ازاون دخترا رو میشناسم الان ازدواج کرده 

احتمالا جواب منفی از سمت دختر بوده 

پس به ازدواج فکر کرده و میکنه 

ببین دیگه من چه بدبختم که این میخاد منو بازی بده

جالب اینجاست از همکارا شنیدم قبلا خواستگاری چند نفری رفته ولیسر نگرفته یکی ازاون دخترا رو میشناسم ال ...

دیدی چه اعتماد به نفس دارن؟

منم دقیقا مث تو زود دل میبازمزودخیلی زودشاید خودتم اینجوری نباشی

من خیلی احساساتی و بدختم کافیه یکی بهم توجه کنه 

جونمم براش میدم 

به خدا تو ذهنم میگم این لگد به بخت خودش زد اگه به ازدوام میرسیدیم چه کارایی که نمیکردم براش😂

هین حدودا😂

من 27سالمه. میخواستم بگم من پیرم دیگه از من گذشته واسه مخ زنی

من خیلی احساساتی و بدختم کافیه یکی بهم توجه کنه جونمم براش میدم به خدا تو ذهنم میگم این لگد به بخت خ ...

منو ندیدی من میدیدمش قلبم تند میزد

دیدی چه اعتماد به نفس دارن؟

نمیتونم عکس بزارم ولی به خدا هم خوشگلم هم خیلیی خوشتیپ 

نمیدونم چرا این لاشی اینطوری کرد خیلی دلم میسوزه اصلا نمیتونم فراموش کنم کاراشو 

این کلیپ آخرشم دیگه تیر آخر بود