2777
2789
عنوان

نمیدونم بخندم یا گریه کنم آقایون بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 58 پست
دیدم برش دار بدون تعارف میگم والاااا تو ناز تری

برش داشتم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرمژه میزنم بازم راست میشن بعد از پنج دقیقهموهامم لختن هیچ حالت نمیگیرن

منم همین مدلم ولی فر مژه زیاد میزنم با ریمل اوکی میشه 

اگه زیاد لخته لیفت کن خیلی به چشمات حالت میده

اصلاااااا چیز شاخی نیست با ژل و عمل خیلیییی معمولی مثلا چی میگفت؟توام مینشستی نگاش میکردی؟

من زود گول میخورم مثلا میگفت از موهای این خوشش میاد فردا روز میرفتم کراتین و کوتاهی. بخدا قسم تو سالن همه گفتن تو خدادادی کراتینه میگفتم نه. کوتاش کردم موهامو

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

منم همین مدلم ولی فر مژه زیاد میزنم با ریمل اوکی میشه اگه زیاد لخته لیفت کن خیلی به چشمات حالت میده

من مامان اینجوره حالت موهام مژه هام به اون رفته.کپی مامانمم. 

اصلاااااا چیز شاخی نیست با ژل و عمل خیلیییی معمولی مثلا چی میگفت؟توام مینشستی نگاش میکردی؟

اره والانگاش میکردم حالا دختره مگه ول کن هست؟ نه. رفت بلاگر شد . هرمدت با یکی دوسته. بعد همه محتوای پیجش راجب تعهد و دوست پسر و اینا که بگه آره خیلی اوپن ماینده. باپیج پرستاری رقصاشو عکساشو میذاره که برن اکسپلور حضرات ببینن. حالا چندسال با یکی دوست بود همین هفته پیش عقد کرد هی استوری میذاره هی استوری هی پست. هی آرایشگر و دیجی و ...تگ میکنه و مینویسه تحویل بگیرید

وای خدا بزنتش بیشعورررررر الان هنوزم همکارین؟

نه بابا دیگه ندیدمش. بعد همین هفته پیش گفتم پولامو بده گفت اره تو اصلا چی هستی دو سال جایگزین دوست دختر قبلیم نشدی گفتم خلایق هرچه لایق. دوست دخترت مثل خودت بود.بزور گفت پولتو پس میدم بلاکت میکنم من یکی تو زندگیمه تو چی هستی اصلا

اره والانگاش میکردم حالا دختره مگه ول کن هست؟ نه. رفت بلاگر شد . هرمدت با یکی دوسته. بعد همه محتوای ...

خدا حقمونو بگیره 

ماها که ساده ایم اینطوری بازی داده میشیم 

وگرنه اینایی که بلدن با هزار نفر دوست میشن آخرم بهترینشو انتخاب میکنن با بهترین مراسم میرن سر زندگیشون خوشبختم میشن 

من فک میکنم دیگه هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم حالای هموارای ۳۵ ۳۶ ساله دنبال میر تور کردن و ازوواجن و موفقم میشن 

مام باید نگاشون کنیم 

وای خدا بزنتش بیشعورررررر الان هنوزم همکارین؟

گفتم خو دو سال پیش میگفتی منو نمیخوای گفت نمیخوامت مگه زوره؟ گفتم خرت از پل گذشت. ببین در حد مرگ گریه میکردما. درسته یه روزایی گریه نمیکردم ولی از جام نمیتونستم بلند شم

جالب اینجاست از همکارا شنیدم قبلا خواستگاری چند نفری رفته ولیسر نگرفته یکی ازاون دخترا رو میشناسم ال ...

نه ، ربطش نده ب بدبخت بودن 😐😂 اینجوری نگو . ادمی که ازدواجیه مشخصه از رفتاراش ، ببین چطوری برخورد می کنه ، شمام اصلن جدی نگیرش فعلا . چون خدش سفت و سخت نگرفته