2777
2789

همکار بودیم چند ماه کليپ اینا میفرستاد بعدش کلا ۳ هفته دوست بودیم گفتم من اهل دوستی نیستم اونم گفت من دوست دارم ولی عاشقت نیستم /برای ازدواجم انتخاببت نکردم هنوز  منم گفتم گم شو 

اون روز محل کار دیدمش مجبور شدم حرف بزنم باهاش در مورد کار 

رفت خونه یه کلیپ مثلاااا طنز فرستاد که پسره یه دختر میبینه میره شماره بده دختره میگه یکم تلاش کن برام اونم میگه من اگه میخواستم تلاش کنم الان سر خونه زندگیم بودم آخرشم صدای خنده رو کلیپه

اصلا موندم جی بگم آدم انقدر بیشعور؟؟؟؟حالا خوبه من از خودش و کل خاندانش سرترم

توقع من این بود به گوه خوردن افتاده باشه😂

بلاکش کن بابا این لاشیه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا کثافت عوضی نمیدونم چی با خودش فکر کرده حتی به فکر مخ زنیم نیست چون اگه بود این کلیپ مسخره رو ن ...

این مشخصه میخواد بازیت بده

من همکارم اگه بدونی چیکار کرد برات بگم؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

واقعا کثافت عوضی نمیدونم چی با خودش فکر کرده حتی به فکر مخ زنیم نیست چون اگه بود این کلیپ مسخره رو ن ...

من یه همکار داشتم روزای اول از ماشین پیاده شدم چشممون افتاد تو چشم هم.بعد پیام داد میخواستم یه چیزی بگم ترسیدم ناراحت بشین شما خوشکلین.بعد کم کم بیا کار یادت بدم چجوری اینو بنویسی و...کلی دوست دخترم داشت قبلا. بعد آشنا شد گفتم من نیتم ازدواجه اهل دوستی نیستم گفت اره منم. بعد دیگه انقد تیغم زد انقد پول گرفت که دو سال بعدش جونم دراومد تا پس داد منم وابستش شده بودم اصلا عیباشو نمیدیدم

آره فک کنم شبیه احمقام بگو دوستم

بعد تازه پولشو پس میداد بزوووووورررر با اصرار. میداد بعد میگفتم انقد مونده میگفت دزدیه این

تازه من کلی کادو براش گرفته بودم. اون عشق هم باد هوابود

گولت نزنن

من یه همکار داشتم روزای اول از ماشین پیاده شدم چشممون افتاد تو چشم هم.بعد پیام داد میخواستم یه چیزی ...

ای وای تو که از من ساده تری چرا پولاتو دادی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️دقیقا منم  اوایل که عادی چت میکردیم میگفت ازدواج برا ماها خوب نیست 

بعد که دیگه به زورررر پیشنهاد داد مثل تو گفتم آقا من دوست نمیشم و ازدواج و فلان گفت نیتم خیره و هدفم ازدواجه 

ولی فقط دو هفته دووم آورد 

دنیال ازدواج سفید و رابطه بود آشغال 

الان بعد ۸ ۹ ماه برگشته بگو خب برو دنبال دخترای بیزینسی چرا دنبال دخترای بی شیله پیله اید

ای وای تو که از من ساده تری چرا پولاتو دادی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️دقیقا منم اوایل که عادی چت میکردیم م ...

20تومن بش داده بودم میگفت 20 تومن چیه

حالا خانوادش وضعشون از ما سرتر بود ولی خودشو گدا نشون میداد

ای وای تو که از من ساده تری چرا پولاتو دادی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️دقیقا منم اوایل که عادی چت میکردیم م ...

بابا این مشخص بود لاشیه. ما دخترا حسن نیت نسبت به همه داریم. حواستو خوب جمع کن. من دو سال بهش دلبسته بودم پاپیش نذاشت ای کاش فقط خودم میدونستم. خونوادم هم دونستن بش زنگ زدن بدون اطلاعم. داداشمم براش پیامای تهدید وار میفرستاد من نمیدونستم

ببین پ فک کردی ما واقعا ازدواج میخوایم؟ آقا شاید یکی باش آشنا شدی حرف زدید و اینا دیدی آدم آینده ت نیست کات کردی تمام. ولی ما از ترسمون میگیم ازدواج که بدونه ما اهل دوستی نیستیم بدونه تا بتونه آدم حسابی باشه و لطمه به قلب و احساسمون نزنه وگرنه ازدواج چیه.ما دخترا ترسیدیم و حق داریم

بخدا همشون با نیت خیر میان جلو

بندازش دور آشغالو. تو لیاقتت این نیست

ببین پ فک کردی ما واقعا ازدواج میخوایم؟ آقا شاید یکی باش آشنا شدی حرف زدید و اینا دیدی آدم آینده ت ن ...

ببین من مخالفم باهات 

من خودم کار میکنم پول زیادیم در میارم و مستقلمولی واقعا کمبود احساسی دارم

از اون طرفم تمام دوستای دانشگاهی رو میبینم تک تک ازواج کردن و زندگی خودشونو دارن 

به این فک میکنم چرا من نه؟چرا هیچوقت هیچکس منو از ته دل دوست نداشت با اینکه جیزی از بقیه ی دخترا کم ندارم 

منم منظورم همین بود دیگه بفهمه که من وقت و انرژی برای رابطه الکی نمیزارم که فردا بگی بای بای

گفتی گریه کنم یا بخندم

نه فقط بخند بلکه تو هوا بپری هم خوبه

این آدم اگه جلوتر میرفتید ضربه ای به قلبت میزد که دیگه نمیتونستی خودت خودتو بسازی

بخدا همشون با نیت خیر میان جلوبندازش دور آشغالو. تو لیاقتت این نیست

ایتقدر از نظر احساسی ضعیفم که اگه این لاشی که میدونم حروم زادس یدونه پیام محبت آمیز میفرستاد وا میدادم 

ولی همین لاشیم برا من شاخ شده 

باورت میشه پیامشو دیدم یه جفت شاخ درآوردم؟