2777
2789
عنوان

از بیرون اومدم دیدم خواهرم داره سره امتحان گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم خدایی ولی چرا انقدر کتابشون حجم داره زیستو بیچاره ها اولین ساله زیست دارن

باهاش صحبت کن من کنکوری ام دهم رو ورق میزنم میبینم واقعیت چیزی نداشت اونقدر استرس می‌کشیدم 

الآنم دارم تاوان فکر و خیال های بی مورد اون زمانم رو میدم 

من که دوازدهمم گریه میکنم چ برسه به اون این مشکل استرس پ اظطراب باید ریشه ای حل بشه اینجا کمکش می‌کنی کنکور و امتحانات نهایی و بقیه درسا چی

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بگو بابا بس کن چقدر آزار می‌دین خودتون رو تا ساعت 10 می‌تونه تموم کنه فصل3 رو همراه خواندن نکات تست ...

یه مدیر واقعا بیشعور دارن بچه هایی که نمره هاشون کم میشد رو می یاره دفتر انگار امتحانا میان ترم به خواهرم توهین کرده گفته تو تهش لیسانس تجربی بگیری تو تهش هیچی نمیشی خواهر منم عاشق داروسازی انقدر دلم براش سوخت با این که درسش هم خوبه فقط زیست رو واسه این که تازه اومده تجربی ضعیفه 

من که دوازدهمم گریه میکنم چ برسه به اون این مشکل استرس پ اظطراب باید ریشه ای حل بشه اینجا کمکش می‌کن ...

به نظرت بهش چطوری میتونه موفق بشه واقعا معضل زندگیم خواهرمه

یه مدیر واقعا بیشعور دارن بچه هایی که نمره هاشون کم میشد رو می یاره دفتر انگار امتحانا میان ترم به خ ...

می‌خوام فروش ناموس بدم مدیر رو به خدا 

گوشیت بده ابجیت حرفا منو بخونه 

نمره دبیرستان هیچ کجای زندگیش اهمیت ندارد من الان با کلی دکتر و داروساز حرف زدم  اسم نمره بیاری میخندن 

بگو فقط تمرکز کنه برای هدفش دارو هست 

بشینه کنکوری بخونه هم نهایی برسونه خودش رو هم تست که رتبه برتر شه 

مدرسه چه سطح درسی ای داره ؟ معلماش خوبن؟

به نظرت بهش چطوری میتونه موفق بشه واقعا معضل زندگیم خواهرمه

اولین چیز اینه این گربه ها و استرس رو از بین ببره چون وقتی استرس داره بیش از حد اعتماد به نفس نداره و حالش بده هر چقدرم درس بخونه فایده نداره

این روزا رو همه گذراندن و هر چقدر سخت بوده گذشته من خودم سرکلاس گریه میکردم دهم 😂😐 هعی پلک میزدم کسی نبینه دارم گریه میکنم باید با حال خوب درس بخونه منظورم این نیست درس خیلی خفنه و خوش میگذره ولی اینقدر عذاب دادن به خود هیچ چیزی جز ریزش شدید موها و مشکلات دیگه نداره

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
می‌خوام فروش ناموس بدم مدیر رو به خدا گوشیت بده ابجیت حرفا منو بخونه نمره دبیرستان هیچ کجای زندگیش ا ...

مدرسش یکم بالاتر از دولتیه هیات امنایی معلماش هم بدک نیستن البته ماز میره و خیلی کتاب و جزوه داره