2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالغ بیاید سیاست

228 بازدید | 47 پست

رابطه رو کنار همدیگه یاد بگیریم

هر چی که خوبه و بده از نظرتون توضیح بدید 

چه رفتاری داشته باشیم تا خانومه باشه پیش همسر و نامزد 

چه اخلاقی داشته باشم کلا دیگه...ممنونم 😍😁🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

لطفا بی تفاوت رد نشید 

اگر تاپیک مادر شوهر.... بود درجا میرفتید🌸🌸🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم هستم هیچ سیاستی ندارم

منم خودممم 

و به نظرم سیاست خوب نیس 

کلا منظور من اینه چه رفتار و منشی خوبه

منم خودممم و به نظرم سیاست خوب نیس کلا منظور من اینه چه رفتار و منشی خوبه

زود عصبی نشی 

زودرنج نباشی 

سعی کنی با صبر و حوصله از پس مشکلات بربیای 

از همه مهمتر از غر زدن متنفرن 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

زود عصبی نشی زودرنج نباشی سعی کنی با صبر و حوصله از پس مشکلات بربیای از همه مهمتر از غر زدن متنفرن

من بعضی وقتا موقع پریودی گیر میدم و غر میزنم که چرا آنلاینی فقط گیر الکی هااا و میدونم که کار داره

کلا اینو یاد بگیری ک مردا چپ گرا هستن(منطقی)خانمها راستگرا هستن(احساسی)

خیلی از مشکلاتت حل میشه 

خانمها وسط گریه یهو میتونن بخندن چون دوتا نیمکره مغزشون بهم وصله ولی مردا تو عصبانیت نمیتونن یهو اروم شن و باید زمان بدی بهش

مردا کلی نگرن باید براشون دقیقا توضیح بدی چی میخوای 

ولی خانمها جزئی نگرن 

مثلا اگه یجا نخوایم بریم و بگیم نمیایم و همسر بگه باشه از اون کلمه باشه کلی داستان تو ذهنمون درست میکنیم ک اخرش یا به دعوا میرسه یا خودمون دمق میشیم

کلا اینو یاد بگیری ک مردا چپ گرا هستن(منطقی)خانمها راستگرا هستن(احساسی)خیلی از مشکلاتت حل میشه خانمه ...

درسته عزیزم مرسی 

چه رفتاری داشته باشیم تو رابطه تا عزیز بشیم؟

من بعضی وقتا موقع پریودی گیر میدم و غر میزنم که چرا آنلاینی فقط گیر الکی هااا و میدونم که کار داره

منم همون موقع بی اعصابم دیگه دست خودمم نیست 

سخته کنترل 

تا حدیم اونا بایددرک کنن 

متاسفانه منم کنترل اعصابم زیر صفره 

مخصوصا کار اشتباه ببینم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

مردا کلی نگرن باید براشون دقیقا توضیح بدی چی میخوای ولی خانمها جزئی نگرن مثلا اگه یجا نخوایم بریم و ...

دقیقا درسته 

😂😂😂

مثلا من خودم موقع پریودی گیر الکی میدم یه ۵ .۶ ماهیه میگم چرا آنلاینی و ...چه کنم؟

منم همون موقع بی اعصابم دیگه دست خودمم نیست سخته کنترل تا حدیم اونا بایددرک کنن متاسفانه منم کنترل ا ...

وای دقیقا عین منی 

نامزدم هیچی نمیگه من تومار تومار مینویسم فقط میگه نمیخوام بحث بگیره تمومش کن ولی دیگه سعی کردم بذارم کنار اخلاقمو

درسته عزیزم مرسی چه رفتاری داشته باشیم تو رابطه تا عزیز بشیم؟

مردا گوش شنوا ندارن پس اگه نیاز به درد و دل داری پپیش همسر با حالت غم و ناراحتی نرو چون اونا فک میکنن الان برای ناراحتیت باید کاری کنن و چون نمیتونن کاری کنن بدتر اعصابتو داغون میکنن

اگه چیزی خواستی مستقیم بگو با توجه به شرایط مالی همسر 

و تا میتونی اسم خانوادشو نیار 

مگر اینکه واقعا نارتحت شده باشی و در حد تلنگر بخوای بگی 

مردا گوش شنوا ندارن پس اگه نیاز به درد و دل داری پپیش همسر با حالت غم و ناراحتی نرو چون اونا فک میکن ...

ممنونم گلم خیلی لطف و محبت کردی 

میشه هر رفتاری که تاثیر شگرفی داره رو در اختیارمون بذاری تا یاد بگیریم؟ ممنونم 🌸