2777
2789
دآری میگی علم صد درصد صادق نبست بعدش اسکلت انسان های پیدا شده شبیه میمون نبودن انسان بودن

بله اگه چیزی هم باشه برمیگرده به دورانی که شواهد به سختی  ازش میمونه چون حتی نئاندرتال ها هم نسبت به انسان کنونی اسکلت متفاوتی داشتند مخصوصا از نظر سایز 

اماااااا مگه برا نظریه دیگه شاهد و سندی وجود داره؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا میمون ها عقل و شعور ندارند ولی انسان داره اصلا چرا میمون ها منقرض نشدند

من نمیدونم اما موضوع علمی هست و دانشمندان متعددی روش کار کردن مگه میشه اینا به ذهنشون نرسیده باشه 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ژن مشترک باشه گونه های دیگه هم ژن مشترک دارند اگه اینجوری باشه انسان بعد مرگش‌نابود میشه برای همیشه

ببین عزیزم ژن مشترک درسته اما ما تکامل یافته ایم ینی هزاران میلیون ها سال پیش یه گروهی از میمون ها جهش ژنتیکی پیدا کردند و تبدیل به انسان شدند و از اون به بعدم از اونها فقط انسان متولد شد شما میگید انسان بعد از مرگش نابود میشه ما پسرفت ژنتیکی نداشتیم ک انسان از همون زمان فقط انسان بعد از خودش بجا گذاشت امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خیلی سعی کردم برسونم حرفمو😅

نظریه میتونه با گذشت زمان رد بشه یا اصلاح شده به نظر من منطقی نبست انسان اشرف مخلوقات هست

دارم میگم ار نظر علمی، علم خیلی فرق داره و بعضی‌جاها شاید منطق قبول نکنه

مثلا میگن اجداد مرغ‌ها دایناسورها هستن از نظر عقلی و منطق ی خرده سخته قبولش.

ولی خب انسان ۴۶ تا کروموزم داره و میمون ۴۸ تا 

کسایی ک سندروم داون هستن ۴۷ تا کروموزم دارن و از نظر چهره متفاوتن و مشخصه(قصد توهین ندارم، ی عده جبهه نگیرن).

دبن میگه ما اشرف مخلوقاتیم اونم بخاطر روحمون نه جسممون، البته نظر من اینه.

اون دانشمندم خدا و دین رو در نظر نگرفته و دینش اسلام نبوده ک بر اساس تحقیقاتش گفته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

میمون‌ها عقل دارن ولی شعور نه هر چند از بعضی ادما خیای بهترن. عقل انسانم دیگه تکامل پیدا کرده. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نظریه ی داروین نظریه ست عزیزم اما وجود ژن مشترک بین میمون و انسان اثبات شدست

اینکه ژن مشترک دارن هم اینو ثابت نمیکنه انسان ازمیمون باشه .انسان ناطقه عقل داره میمون  یک حیوانه مثل بقیه حیوانات فقط ازنوع باهوشترش .

دلیل دارن چرا نگفتن یه حیوون دیگه پس به نظر من که درسته همین الآنم انسان شباهت‌های زیادی با میمون دا ...

الان گرگ و سگ شبیه هم هستید یا حیوانات دیگه بعدش اینجوری باشه همون سلول داروین میگفت کی خلق کرده ؟کدوم حیوان تونسته خونه ماشین چیز های دیگه بسازه تکامل مال بعد فیزیکی هست ن عقلانی 

عزیزم کی گفته عقل و شعور ندارن ؟ شما مستند زندگی میمون هارو ببین تمام روابط احساسی اجتماعی کاملا در اون مشهوده و گاهی از نظر هوشی کارهایی رو انجام میدن ک واقعا تعجب برانگیزه

اینکه ژن مشترک دارن هم اینو ثابت نمیکنه انسان ازمیمون باشه .انسان ناطقه عقل داره میمون یک حیوانه مث ...

عزیزم متوجه منظور من نشدید فکر کنم می‌دونم انسان ناطقه میگم هزاران میلیون سال پیش یه جهش ژنتیکی رخ داده برای یه گروه از میمون ها و بخاطر اون جهش انسان پدیدار شده