2777
2789
عنوان

مامان و بابام ازم خجالت میکشن🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 149 پست
بابا من سر کنکور اینقدر افسردگی گرفتم الان که تموم شده میخوام شاد باشم نمیشه که به خاطر چند کیلو چرب ...

حاضری رژیم بگیری ؟

یه رژیم یک ماه ست 

و اصلا هم گرسنگی نمی کشی 

ولی باید مو به مو رعایت کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا من سر کنکور اینقدر افسردگی گرفتم الان که تموم شده میخوام شاد باشم نمیشه که به خاطر چند کیلو چرب ...

چاقم نیستی گلم توپولی 😍 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

اسی این گوله نمک تو تاپیکت داره اعصاب مارو خراب میکنه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
نکنه فکر میکنی این استیکرِ 🤣😂 استیکرِ گریه ست؟؟

😂😂😂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
مرسی از کامنتت انگیزه گرفتم🥰

قد وزنتو الان دیدم اصلا چاق نیستی که 

توپولی خیلیی زود لاغر میشی 

چاق من بودم عزیزم وزنم ۱۰۰ خورده ای بود با قد ۱۵۷😂

خداروشکر اراده کردم🤏🏼

اره دیدم😂خیلی نمکه

والاه فقط اومده عقده خالی کنه😐😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
داستان خرس مهربون بخون طرف کشتتو با عیبی نداره فدای سرت همین مسیر طرف و تایید میکنی تهشم همینطوری می ...

اولا که واقعا اگه نگاه کنی یکی چاق یکی لاغر
اون پدر مادر هم نباید خجالت بکشن
دوما ما زندگی نمیکنیم که تایید پدر مادر رو بگیریم خانم مهربون 

حاضری رژیم بگیری ؟یه رژیم یک ماه ست و اصلا هم گرسنگی نمی کشی ولی باید مو به مو رعایت کنی

میشه ب منم بگی 

من دارم کالری شماری میکنم 

به ۶۰ رسیدم 

الان باز شدم ۶۱ .

کلا همیشه بین ۶۰ تا ۶۳ هستم میخام لاغر شم بیشتر وزن کم کنم 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]