2777
2789
عنوان

مامان و بابام ازم خجالت میکشن🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 149 پست
این تاپیک بمونه به یادگار شاید یه روز لاغر شدم🤭🥰

😂 منم تاپیک یادگاری از زمان چافیم دارم

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

چه پدر و مادر مهربونی 

وایب خوبی گرفتم ازشون خدا حفظشون کنه براتون🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیکی نخور دیگه انگیزه تو ۱۰۰۰ کار برای درس تا به جایی برسی افتخار خانواده الان خودم انگیزه گرفتم برم ...

تو مغزت پهنه عزیزم متاسفانه کاریش نمیشه کرد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
درباره فرق رک بودن و بیشعوری یه تحقیق کن به دردت میخوره

داستان خرس مهربون بخون طرف کشت

تو با عیبی نداره فدای سرت همین مسیر طرف و تایید میکنی تهشم همینطوری میمونه اتفاقات بد زندگی براش پیش میاد

عشقم یه دختره هست تواینستا پیج داره ایلار حصیری خیلی خوب برنامه ورزشی و غذایی میده یه سر به پیجش بزن ظرفیتش باز شد بگیر قیمت هاشم مناسب

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

اضافه وزنتون بخاطر سردی بدن و تنبلی تخمدانم بخاط اون سردی هستش که وارد بدنتون شده بای این سردی از بدنتون دفع بشه و ی سری رژیم های غذایی که وزنتون استپ نکنه و بتونید اضافه وزنتون رو بدید 

من درمانگر طب سنتم میتونم در درمان و مشاوره کمکتون کنم