2777
2789

ضمنا روشنفکر ترین شوهر کره زمین هم به لباسای خانمش نظر میده 

مگر اینکه خیلی یخ و بیخیال باشه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلی حرف نزن 

دقیق بگو پوششم چجوریه 

یا با هم برید بیرون

بیرون رفتار همو ببینید 

با یه کامنت نمیشه اخلاق یکیو فهمید

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چرا

ببین من با یه شوهر کنترلگر زندگی میکنم زندگی رو برام جهنم کرده و آدم زرنگیه و میدونه حرفای بی منطقشو جوری بزنه که منطقی به نظر برسه این آقا هم بنظر میرسه اینطور باشه

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
ببین من با یه شوهر کنترلگر زندگی میکنم زندگی رو برام جهنم کرده و آدم زرنگیه و میدونه حرفای بی منطقشو ...

دقیقا ،دور از جون شما مارگزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه

منم از ادم خوش صحبت وحشت دارم💔

.

ببین من با یه شوهر کنترلگر زندگی میکنم زندگی رو برام جهنم کرده و آدم زرنگیه و میدونه حرفای بی منطقشو ...

دقیقا اون چیزی که نی نی سایتی ها متوجه شدن کنترل نیست نظر همو پرسیدنه 

اینجوری زندگی بی ارزش میشهزندگی متاهلی فقط بچه داری و کار کردن نیست...

نه منظورمو متوجه نشدید 

اینقدر مشغله متاهلی زیاده که بخوای هم کسیو کنترل کنی روانت بهم میریزه 

باید اعصابت آروم باشه تا بتونی زندگی کنی کار کنی بچه داری کنی اگه می خوای درس بخونی 

نه اینکه همش ذهنت مشغول این حواشی باشه بعدم مریضی اعصاب بگیری

دقیقا ،دور از جون شما مارگزیده از ریسمون سیاه سفید میترسهمنم از ادم خوش صحبت وحشت دارم💔

تو مسله ازدواج خیلی باید سختگیر بود وگرنه گرفتار میشی

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣