2777
2789
اصلا به دلم ننشسته

افرین. کسی که اینجوری میگه الان، بعدا تو عمل صدبرابر بدتره. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

درست مبگه دیگه تایه جایی باید روی هم کنترل داشته باشین

البته به صورت معقول

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگه

شما فکر کن همسرت یه تیپ بزنه که شما خوشتون نمیاد خواسته یا ناخواسته بهش تذکر میدین پس به ایشون حق بدین که گاهی اوقات بهتون‌گیر بده

پس این کنترل کردن تو زندگی مشترک طبیعیه

مرا دخمه در خاک ایران کنید
این کنترل کردنه یعنی چی شما سرتون به بچه داری گرم میشه اونم میره سر کار کسی وقت نداره کسیو کنترل کنه

اینجوری زندگی بی ارزش میشه

زندگی متاهلی فقط بچه داری و کار کردن نیست...

مرا دخمه در خاک ایران کنید
چیز بدی نگفته واقعیت و گفته...

به هر حال همفکراش تو این سایت کم نیستن.

همینکه فکر میکنه زن و مرد باید همو کنترل کنن یعنی داغونه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

ببین حرفاش درسته 

به هرحال زندگی مشترکه ایجاد محدودیت و مرز بندی باید باشه  و مختص به هر دو طرفه گاهی ادما خودشون حدو مرز خووشونو میدونن گاهیم نه باید تذکر داد ولی خب ب شرط اینک دیگ تو مخی نشخ

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

به حرف نیست باید دید توی عمل رفتارش چطوره ! کنترلگره یا عادی! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزیزم شوهر من واسه همه لباسام نظر میده 

البته بدون نظر من هم برای خودش خرید نمیکنه 

دیگه سلیقه همدیگه رو بلدیم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷