2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوکشک

مث کشکبادمجون

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

غذا با کدو ندیدم 

ولی اینجا نون محلی با کدو حلوایی داریم 

کیک کدو حلوایی خوشمزه هست البته خودم نپختم 

به نوع نون تابه ای بهش میگن کاکا. برای میان وعده خوشمزه هست 

حلوای کدو حلوایی هم خوردم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکبار کیک درست کردم خیلی استقبال نشد 

تکه میکنم و بخار پز میکنم   خوشمزه است 

میگن تفت بدید با پیاز داغ و گردو و دارچین هم خوب می‌شه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

خورشتش

سوپش 

دسرش

کاکاش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من کدو حلوایی رو پوست میکنم تیکه های متوسط قاچ میکنم بعد توی قابلمه روغن میریزم کدوحلوایی هارو میریزم تو روغن همش هم میزنم تا همه جاشون سرخ بشه بعد توی لیوان آب جوش یک قاشق شکر نصف قاشق هل آسیاب شده و زعفرون دم کرده میریزم روی کدو حلوایی ها هم میزنم در قابلمه رو میبندم زیرش رو کم میکنم تا زمانی که پخته بشه و حواسم هست که آبش کم نشه بسوزه بعد که پخت اگه آب داشت میزارم آبش خشک بشه و روغن بندازه وقتی سرو کردم روش مغز کردم میچینم 

میگه با کدو حلوایی

میدونم منم همونو گفتم کدو رو میزاریم بپزه بعد لهش میکنیم با کشک قاطی و پیازداغ سرخ میکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

عه میشه ؟ من فقط با کدو سبز دیدم که این مدلی درست میکنن

ن بابا کدو سبز ک مزه خیار میده ما با حلوایی میپزیم منو مامانم عاشقشیم ولی یبار گذاشتم شوهرم یجوری شد دوس نداشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40