2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشینمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 68 پست
دور از جونت وای کار میکنی برای چی؟ برای کی؟ چندسال درس خوندی که به آسایش برسیماشین هم اندازه خونه مه ...

خوب تیگو که باز خیلی گرونه عزیزم

آره منم مثل تو فکر میکنم

اخه تازه خونه عوض کردیم

ماشینم پارسال خریدیم 

واسه همین مرددم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم از ثبت نامی هابعضیا رو تحویل ندادن تو اطرافیانم...

والا ما تا حالا ۳تا خریدیم هیچ مشکلی نبوده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حتی اگر ۳ ماه باشه که خونتو عوض کرده باشی؟

خوب چرا همون موقع بهش فکر نکردی😒

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب تیگو که باز خیلی گرونه عزیزمآره منم مثل تو فکر میکنماخه تازه خونه عوض کردیمماشینم پارسال خریدیم ...

نه میگم ماشین خوبیه ..نمیگم ارزونتره 

پارسال خریدی الانم کلی سود کردی روش 

ولی چون خودت کار میکنی میگم که برای رفاه خودت بهترین ها رو بخواه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
باز من همسرم دوس داره همش پولشو بده به طلا و ملکماشینمونم بد نیست هادنا پلاس داریمولی میتونیم بهترشو ...

خداروشکر ان شا الله خدا بیشتر بده بهتون 😍حداقل استفاده کنید از طلاهاتون 

منم بابام یکی از خونه هامون توی بهترین مکان شهر داد زمینی خرید که الان ۹۰۰ میلیونها بعد از ۵ سال هیچ رشدی نکرد ولی اون خونه الان ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون هست .

کلا بابام بهره ای از هوش اقتصادی نداره . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

چون همسرم نذاشت کل طلاهامو بفروشمکلا هیچ وقت نمیذاره همه ی طلاهامو بفروشمتو خونه ی ما برعکسه

منم همسرم عاشق طلا خریدنه 

هرررررپول اضافه ای داشتیم از اول زندگی دادیم طلا گرفتبم 

و خوب چند جا به اصرار زیاد من مقداری ازش رو برای معامله های بزرگتر فروختیم ولی دوباره تا حایی که میتونن حایگزین میکنن 

خداروشکر ان شا الله خدا بیشتر بده بهتون 😍حداقل استفاده کنید از طلاهاتون منم بابام یکی از خونه هامون ...

ای جان بنده ی خدا

مردای قدیمی ساده تر بودن

بابای منم همین بود و هست

خدا حفظشون کنه