2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشینمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 68 پست
بخوام خونه ی دیگه ای بخرم الان باید کل طلاهامو بفروشم که نمیخوام اینکارو بکنم گفتم در حد ۵۰ گرم بفرو ...

ولی این کارو بکنی خیلی بهتره

چون خونه ای که الان می تونی یخری رو ممکن بعدا نتونی یخری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
X55 pro

اسی این ماشین رو قسطی نمیدن؟

دیدم بعضی ماشین ها رو قسطی میفروشن میتونی رو اونا هم فکر کنی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم همین فکرو میکنم.همسرم میگه تا ۲ سال دیگه ماشین از قیمت میوفتهحالا تصادفات و اینا که بماند.‌‌..

تو این چند سال که از قیمت نیوفتاده همیشه هم بیشتر میشه در ضمن ازش استفاده می‌کنی خیلی خوبه .الان ماشین دست دوم پراید ۳۰۰ میلیونه 

حالا همسر شما خوبه ، بابای من میگه ماشین مصرفیه به درد نمیخوره بلا نسبت شوهر شما همیشه باعث پسرفتمون شد ، داداشم هرچی گفت انجام می‌دادیم الان میلیاردر بودیم اما به خاطر تصمیمات بابام همیشه داریم پسرفت میکنیم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

ولی این کارو بکنی خیلی بهترهچون خونه ای که الان می تونی یخری رو ممکن بعدا نتونی یخری

اخه عزیزم تازه ۳ ماهه خونمونو عوض کردیم

بعد همسرم نمیذاره همه ی طلاهامو بفروشم که

گفتم نهایت ۵۰ گرمشو بفروشم ماشین عوض کنم

خودمم دوس دارم بخرم.اخه میترسم چند سال بعد زنده نباشم...

دور از جونت 

وای کار میکنی برای چی؟ برای کی؟ 

چندسال درس خوندی که به آسایش برسی

ماشین هم اندازه خونه مهم 

تیگو هم خوبه ها 

به اونم فکر کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
تو این چند سال که از قیمت نیوفتاده همیشه هم بیشتر میشه در ضمن ازش استفاده می‌کنی خیلی خوبه .الان ماش ...

باز من همسرم دوس داره همش پولشو بده به طلا و ملک

ماشینمونم بد نیست ها

دنا پلاس داریم

ولی میتونیم بهترشو سوار بشیم

به خدا من حتی حلقه هم نمی‌دانم

یعنی اصلا از طلاهام بهره ای نمیبرم

اره ولی پس کی از زندگی لذت ببریم؟اخه طلا میخریم که باهاش زندگیمونو ارتقا بدیم دیگه

من خونه برام خیلی مهمه خیلی 

اگه لازم باشه کل طلاهامو میدم برای خونه بهتری که در آینده  نزدیک قراره بخریم حتی حاضرم ماشین خودمم بدم اول خونمو ارتقا بدم و بعد کم کن باز یه ماشین شخصی بخرم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میترسم از ثبت نامی هابعضیا رو تحویل ندادن تو اطرافیانم...

اها 

هرچی خیره پیش بیاد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠