2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید من و مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 60 پست
دزد کجا بود خاهر😂 خونه ویلایی یکم نگرانی داره ولی آپارتمانی ک ن

واسه ما اومده بود دگ  ویلایی

تو اپارتمانای دور ورمونم رفتن جدیدا چند میلیارد از ی جا ب جیب زدن😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوی بودن در لجبازی نیست در سایت و یادگیری اداب معاشرت هست خیلی مورد مهمی هست که الان خیلیا باهاش ...

گلم معنی آداب معاشرت رو باید دوباره بخونید و یاد بگیرید 

این قضیه ربطی به آداب معاشرت نداره متاسفانه ربط یه این داره در خانواده آنقدر شخصیت مستقلی افراد تربیت نشدن که بتونن خودشون همه کارهاشونو مدیریت کنن و برای رفت و آمدشون نیازی به اطلاع دادن به همسایه مادرشوهر...نداشته باشن من جمله شما

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یه خداحافظی می کردی 

همین 

اگه واسه چند روز رفتی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

نصف نظرارو خوندم ..واقعا بعضی عروسا بدتر از مادر شوهر رفتار میکنن .حالا یه خبر دادن چیزی کم نمیکنه از آدم ،خصوصا اینکه مشخصه هواتم داره و برای ناهار میخوایته بری پیشش تنها نمونی 

بعدم درسته که مادر خود آدم یه چیز دیگه ست اما اگر شوهر خوبی داری باید قدر دان مادرش هم باشی

در کل احترامه که احترام میاره

چرا مادر شوهر رو با همسایه یکی میکنید ؟؟؟ اگر آن‌قدر احساس غریبگی میکنید لطفاً توی همه‌ی لحظات زندگی اینجور باشید نه هرجا که لازم دارین متوقع میشین .والا اون پسر از زیر بته به عمل نیمده که تا شما رو میگیره مامانش میشه همسایه 

من بیرون میرم نمیگم مگه تو حیاط ببینه بپرسه ولی خونه مادرم باشه چون صبح میرم شب میام بهش خبر میدم والله دشمنی نداریم که جای مادر خودم نیست درست ولی مادر همسرم و عضو یه خانواده هستیم که یه بار رفتم خونه مادرم مادر شوهرم به شدت مریض بود اتاق بود من فکر کردم نیست بهش نگفتم شب که میشع میبینه چراغ های ما خاموش هست خبری نیست ازم فکر میکنه اتفاقی چیری شده بنده خدا با اون حالش بع زور اومده بود بالا ببینه چی شده دیده نیستیم

نمیدونم‌ بعضی ها انقدر با حالت بد گفتن ننننه به اون چه ربطی داره؟؟

زن داداشای خودتون باشه هم میگید به مادرمون‌چه؟؟؟

شاید طرف خیالش راحته که عروسش هست، شاید حالش بد بشه ، یا خیلی چیزای دیگه بی انصاف نباشید 

تو یه ساختمون بودن کاملا فرق میکنه، تازه شما رفتی یه شهر دیگه، 

شما پس چجوری دارید باهم زندگی میکنید؟؟ قهر هستید؟؟

اگر قهر نیستید باید اطلاع میدادید، یه کلام فلانی من دارم میرم مگران نباشید.، نه اون پررو میشع نه شما خار

منم داداشام تو یه ساختمون هستند، هر جا برن اطلاع میدن البته شکر خدا اونا خیلی صمیمی هستند و با سیاست

به مرور زمان از چشم می افتید با این کاراتون

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند