شوهرم اینقدر رو پسرم داره فشار میاره که دیگه کل کتاب رو حفظ شده میگه این باید رشته تجربی بیاره معادل هفتم شد 18 معادل هشتم شد 19 اما پسرم ديشب خیلی حالش بد شد شوهرم خیلی داره فشار میاره الان نهم واقعا نمیدونم چکار کنم پسرم داره فقط میخونه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تبریک میگم حکم افسردگی و ناامیدی و درنهایت نابودی پسرتونو دارید امضا میکنید👏👏👏
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
با معدل رند ۲۰ با اصرار پدر و مادرم رفتم تجربی سلامت روانیم که نابود شد سلامت جسمیم نابود شد سهمیه ها فرصت قبولی نمیدن پدر و مادرم میگن اگه برمیگشتیم عقب میگفتیم برو ریاضی فیزیک
تو رو خدا این ظلم رو در حق بچه تون نکنید تجربی هیچی نیست هیچی
قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:
بهترین کارمیکنهبچش قاطی پسرای خراب نمیشهوفتش روی درس میزاره نتیجه عالی میگیرهفقط به شوهرت بگو بین فش ...
رشته های علوم پزشکی رو از نزدیک دیدید که به هر کی جز تجربی انگ خرابی میزنید؟
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)