2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من این دوستمو از ۱۱ سالگی میشناسمیه دختر کاملا عادی و نرمال بود تا حدود ۱۲_۱۳ سالگی که تزریق های هور ...

فامیل ما هم زد پسر بود الان اینقدر بد هیکل شده چون رشد عرضی هم میاره علاوه بر طولی...بعد یکی دیگه فامیلامون با یه دکتره که خیلی خیلی معروفه دوست بود رفت برا پسرش بزنه گفته بود من خودم به بچه ام نمی‌زنم ضرر داره

پسر منم ماه دیگ ۵سالش تمومه ۱۰۸ سانته چند تفر گفتن کوتاهه میخام ببرمش دکتر 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی چند تا دکتر رفتی ؟؟؟ نظر چند تا دکتر رو پرسیدی و تصمیم گرفتی ؟؟؟ ما هم ...

خب پسرشماساله خداروشکر وسرمن اختلال داره وبدون امپول تویه سال یادوسال هم اینقدررشد نکرد،دکتر تواین شش سال هراسم دکتری بگی بردم همه داردها رودادم

قدش آدم کوتاه باشه خوبه همه مسخرت کنن حتی نتونی ازدر خونه بری بیرون خوبه؟

من نمی‌دونم خانم...صلاح خودته...من خودم یه نفر قدش کوتاه باشه مسخره نمیکنم...ولی امکان ندارد عوارض نداشته باشه اونم وقتی داری هورمون ها تو‌دستکاری می‌کنی...پس چرا آمپولی که ده سال پیش می‌زدند رو از تو بازار جمع کردند...چون‌نکروز مفصل هیپ میآورد...من خودم به این جدیده هم اطمینان نکردم گفتم اینم چند سال دیگه میگن ال و.بل

فامیل ما هم زد پسر بود الان اینقدر بد هیکل شده چون رشد عرضی هم میاره علاوه بر طولی...بعد یکی دیگه فا ...

دقیقا مگه کسی شرایط خیلی خاصی داشته باشه که مجبور باشه بزنه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بگو

ببین اسی جون این هورمون رشد تا جایی که من اطلاع دارم قبل از بلوغ تو سن ۱۰ ۱۱ سالگی تزریق میشه 

دخترا قبل پریودی 

پسرا هم قبل علائم بلوغ 

یکسری دکتر ها تایید میکنن 

یکسری ها میگن به ریسکش نمی.ارزه

حالا از عوارضشم یکیش که میدونم اینه مشکل کلیه به وجود میاره 

حالا من نظرم اینه شما پیش ۳.۴ تا دکتر فوق تخصص دیگه هم برو 

و از عوارض این آمپول ازشون بپرس 

اگه دیدی مشکلی نیست برای پسرت تصمیمت رو بگیر 

اصلا نگران نباش با نگرانی چیزی نمیشه 

فقط چند تا دکتر دیگه ببرش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤