2777
2789

نامزد سابقمو دوست ندارم چون معتاده قبلاً هم کسی تو محل کارم مزاحمم میشد پیام میدادم بهش همینطوری فرمالیته کنارم نگهش میداشتم بقیه بفهمند یکیو دارم مزاحمم نشن این بارم مجبورم بخاطر اینکه مزاحممو ازسرم بازکنم ی سالی رو با نامزدم باشم همینجوری بهش پیام بدم یا جایی خواستم برم باهاش برم حکم بادیگارد رو داره برام 

این مردای خرابی که مزاحمم میشن گورشونو گم کردن باهاش کات میکنم 

تمام عمرم صرف دک کردن مردای مزاحم عوضی شد هیچ موقع نتونستم ی فرصتی برای خودم داشته باشم که بتونم عاشق بشم 

واقعا حسرت بقیه دخترا رو میخورم که یکیو دارن که عاشقشونه باعزت و احترام و علاقه کنارهم زندگی میکنند بخدا خیلی می‌سوزم که از مردای خراب حرف وتوهین میخورم خیلی حرفه که هم مزاحمم بشن هم توهین کنند تمام شب وروزم شده اشک واسترس ازدست مزاحمتای این هرزه ها 

حداقل تنها باشم این همه عذاب نمی‌کشم نامزدسابقمو یکم چاخانش کنم خر میشه بعدم عرضه نداره بهم آسیب بزنه یا مزاحمم بشه خونه خالی هم نداره ازم رابطه بخواد  چون می‌ترسه به باباش بگم واسه همون به سرم زده باهاش اوکی بشم موقتی بتونم باهاش برم بیرون بدون دردسر وترس ازمزاحما تا بالاخره یک آدم حسابی  رو پیدا کنم واسه ازدواج بتونم خودمو ازاین شرایط نجات بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه تو کجا زندگی میکنی که اینهمه مرد مزاحم داره والا من که ندیدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چندماه پیش بهش پیام دادم فکر کنم خماربود تو حال خودش نبود وقتایی که موادبه بدنش میرسه وطبیعیه دوسم داره و قبلاً برای داشتنم هرکاری ازش خواستم میکرد وقتایی که چرت میزنه یاخماره بی حوصلس 

بهش پیام دادم فکر کنم اگه گند نمی‌زد مزاحما رو دک میکردم ولی این سری سعی میکنم هرجورشده رامش کنم تا گند نزنه دیگه کسی نمیتونه نگاه چپم کنه

خب اینجوریم نمیشه دلم میخواد برم بیرون بگردم ازترس تهدیدهای ی مرد مزاحم نمیتونم

پیام میده یا حضوری تهدیدت میکنه ؟؟ فیلم بگیر ازش اگه پیام میده اسکرین بگیر برو پلیس فتا پدرشو درمیارن

من آخر اون سپاهی سگ پدر حرومزاده ای که گوشیمو هک کرده و خواهر مادرنداره مزاحم ناموس بقیه میشه رو پیداش میکنم این آشغالای هرزه سه سال پیش تو اعتراضات بخاطر چندتا کامنت که تو کانال سپاه قدس تلگرام داده بودم سه ساله دارم گوشی خودمو خانوادمو کنترل میکنن و هرکانال وسایتی که میرم پیداشون میشه مشخصاتمو توتاپیکا می‌ذارن ی جنگ اعصاب درست کردن واسم فکرکردن من مثل زنای اینا هرزم که به صیغه عراقیاشدن وکصدادن عادت دارن 

ی خواهر کصی بی اصل و نسب که عقده هاشو ازکم کاری زن سابقش میخواد با هک کردن گوشی دخترای مردم ومزاحمت براشون جبران کنه برپدر ومادرهرچی سگ سپاهی وبسیجی هرزس لعنت ریدم تو کصخواهرومادر این لاشیای بی شرف