2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 242 پست
آره انتقالی گرفته کارمنده

نمی دونم چرا نمیتونم حرفاتو باور کنم ببخشید 

ولی دختری که خانواده دار باشه عمرا خانواده اش بزارن از شهر خودشون که دخترشون پیش خودشونه بزارن انتقالی بگیره

بعد هم زن ۳۵ ساله که کارمند باشه چطوری با چه تحصیلاتی کارمند شده که الان دانشجو باشه و انتقالی هم بتونه بگیره .اصلا اینقدر سخته انتقالی گرفتن مخصوصا کارمند باشه که استخدام شرکت مهم باشه

دختری که حقوق داشته باشه و خانواده درست درمون داشته باشه هشت سال دنبال یه مرد زن دار با سه تا بچه نمی افته

روی این دختر شیر خوابیده نه اینکه از روی بیچارگی و دریوزگی دنبال پیرمرد زن بچه دار بیفته

ببخشید فکر میکنم تخیلاتت رو اینجا داری ثبت میکنی .موفق باشی

بقول خودت این جنونه بیماریه عقده هس. نه عشق. خواهشمندم اسم هر کثافت بازاری رو نذارید عشق و عاشقی

پس امیدوارم عاشق بشید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر شما این حلال نمی کنم رو لعن و نفرین می دونی دیگه باید فاتحه ایران مون رو خوند

والا یجوری گفتی مریضی زنانه گرفته از رابطه چیزی نفهمیده کم مونده بود پاشی برقصی 

یکم نگاه به دلت کن تو آینده قراره نون دلتو بخوری

خدایی یه کم بزرگ شو پسری که پشت بهت کرد و هیچی حسابت نکرد مبشه عشق خیلی بی اعتماد به نفسی خیلییییی ی ...

امیدوارم عاشق بشید ببینم چندبار حرف خودت رو تایید می کنی 

آره بارم نظرم همین بود چون دقیقا همین مشکل استارتر سر خودم هم اومده رفتم با کسی که نمی دونستم دوست د ...

والا اگه با این ترفند همه بخان جلو برن همه  شوهر باید برن بایکی زناام با وجود چن بچه چون ی زمانی عاشق یکی بودن میتونن برن بنظرم شما کلن به متعهد بودن هیچ اعتقادی ندارینا ینی چی این حرف مرد یا زنی ک ازدواج کرده باید قبل شریک زندگیش هر چی بوده حتی اگه میپرستیدش هم باید حتی یک لحظه هم فکرشو از ذهنش رد نشه 

عزیزم یه کسب و کار خونگی راه بنداز

مثلا کیک پزی

یا خیاطی 

یا شیرینی پزی 

یا ترشی 

نگو شوهرم نمیزاره، قلقش رو پیدا کن یا با زبون خوش یا با دعوا 

ولی مجبورش کن باهات کنار بیاد و قبول کنه

اینجوری هم سرت گرم میشه کمتر فک میکنی 

هم درآمد داری 

هم مستقل میشی 

اصولا اگه اسی ، اومده بود تو رابطه ی اونا ، مثلا دزدیده بود عشق اون دختره رو ، اون دختر باید آدم باشه دیگه وقتی پای سه تا بچه وسطه بره گمشه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
چیزی نمیمونه ولی حداقل بچه هام بی خانواده و در ب در نمیشن

هیچ بچه ای توی محیط پر از تنش و بدون عشق حس نمیکنه سرپناه داره 

از منی بپرس ک خانوادم از هم جدا شدن،و ما چهارتا بچه بودیم با جداییشون ی نفس راحت کشیدیم بس ک دعوا داشتن،اینا همه تروما میشه واسه بچه هات 

ماهم سنمون کم بود خود من یازده سالم بود داداش کوچیکم هشت سال 

مامانم رفت ما موندیم پیش بابام 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ن اصلا نمیترسه منم اهل جنگ نیستم شوهرم اجازه نمیده بامو تا جلوی در بزارم

شوهرت از اوناییه که هم میخواد زن داشته باشه هم بچه هم معشوقه عشق و حال کنه 😐

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نمی دونم چرا نمیتونم حرفاتو باور کنم ببخشید ولی دختری که خانواده دار باشه عمرا خانواده اش بزارن از ش ...

خانواده درست نداره جایی ک زندگی میکنه خیانت زیاده و مرداشون بی غیرتن منم از تاپیک های گذشتم معلومه حرف هام راسته یا دروغ 

پس مرده مریض بوده نه اون بدبخت اونم یکی مثل تو بوده دیگه

آره دیگه اون زنه هم مثل من اسیر بد ذاتی اون مرد شد آره منم مثل زن اون مرد شکست خوردم 

عذرخواهی می کنم این رو میگمپس حق رو میدم به اون دختره چون روی آرزوهای اون دختره خونه ساخته شده دقیقا ...

شما مطمئنی خودت روانشناس شدی!؟یا با پارتی و سهمیه بوده😂

استارتر باید از کجا میدونست شوهرش قبلا با دختر بوده؟؟؟خوب اگه میدونست که دیوونه نبود بیاد تو این زندگی نکبت،،اتفاقا اون دختره خیلی بی حیا و دریده و عشق شوهر تشریف داره،وقتی دید دوست پسرش ازدواج کرده باید همه چیز رو فراموش میکرد و فکر می‌کرد دوست پسرش دیگه مُرده،وجود نداره،،نه اینکه بیاد آوار بشه رو زندگی مردی که سه تا بچه ها

اصولا اگه اسی ، اومده بود تو رابطه ی اونا ، مثلا دزدیده بود عشق اون دختره رو ، اون دختر باید آدم باش ...

فک نکنم دختر باشه اصلا 

معلومه زن خرابه کسی که هفت سال با مرد متاهل تو رابطه باشه برای چت عاشقانه نیست که برای رابطه جنسیه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼