2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7748 بازدید | 242 پست
میدونم میدونم

الان بگیم جدا شو با سه تا بچه؟ باید بسوزیو بسازی دیگه. کاری ازت برنمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلا نمیترسه منم اهل جنگ نیستم شوهرم اجازه نمیده بامو تا جلوی در بزارم

شوهرت اموالی داره ب نامش؟

مهریت رو بگیر اگر خونه ای چیزی داره

آس و پاس بفرسش پیش دختره

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
تو رو خدا نگید اشتباه کردم الن چیکار کنم

با سه تا بچه میخوای چیکار کنی خب؟

میتونی طلاق بگیری؟ شرایطشو داری بعد طلاق از پس خودتو بچه ها بربیای؟ اگه اره که جدا شو 

اگه نه هم که کلا بیخیالش شو و به چشم کارگر و نون آور بهش نگا کن

چون تا خودش نخواد نمیتونی تنهایی این وضعیتو درست کنی

خدا کمکت کنه 😥✨

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
وقتی شوهرتو میشناختی اشتباه یه بار دو بار. اون بچه ی سومت برای چی بود آخه؟؟؟ چرا رحم نکردی به بچه ها ...

حرف دلموزدی😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋