2777
2789
تو گوگل هم بزن اصلا مشکلی نداره اگه درست استفاده بشه

گوگلی نیست چتد نفر اطرافم سالها استفاده کردن 

اکثرشون اندومتریوز شدن یا مشکلات شدید رحمی پیدا کردن 

خودت فک کن اون خون راه خروج و اکسیژن نداره مرتب هم روی هم انباشت میشه 

اگر دراز بکشی هم ب داخل رحم برمیگرده خب عفونت و اندومتریوز چجوری بوجود میاد من چنباری نوار درجه یک خارجی گرفتم یجوری طراحی شده بود ک ب فضای رحم و واژن اکسیژن رسانی شه تو بدترین شرایط هم عفونت نمیگرفتم اما امان از نوارای ایرانی ۳ لایه پلاستیک ضخیم اکسیژن ک نمیرسه هیچ اشیونه قارچ و باکتری میشه حالا دگ ببین کاپ چطوری میشه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوگلی نیست چتد نفر اطرافم سالها استفاده کردن اکثرشون اندومتریوز شدن یا مشکلات شدید رحمی پیدا کردن خو ...

ولی میگن خون تا بهش اکسیژن نرسه کثیف محسوب نمیشه، وقتی هم ک اون داخله اکسیژن بهش نمیرسه

پس چطور تو خارج استفاده میکنن

چون اونها از ۱۴ سالگی رابطه دارن و چیزی به اسم بکارت براشون‌مطرح نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ولی میگن خون تا بهش اکسیژن نرسه کثیف محسوب نمیشه، وقتی هم ک اون داخله اکسیژن بهش نمیرسه

کی گفته چقد چرت تاحالا نشنیدم یکی از دلایل تیرگی واژن ایرانیا همینه ک نمیزارن بهش اکسیژن برسه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه